-
Re: 2 sprawy
Z PMajdanem możesz się nie zgadzać, ale mogłeś uwarzniej przeczytać mojego posta <małą korektę do słów Piotra>. WSZYSTKO W GRANICACH ROZSĄDKU powiadam raz jeszcze.
Otaku
-
Do ciebie nie skierowalem wyrazów mymi palcami wystukanych także sie nie bulwersuj.Ale widać, że PMajdan ma szerokie granice
-
Nie no jasne, faktycznie. Racja racja, w przypadku nadziemnych sprawa ma sie troche inaczej
- chociaz... czy ja wiem... jelsi wysokosc ma byc 3x dlugoscia pajka to wychodzi to przy P.C okolo 3 x ~7cm = 21 cm to za malo zdecydowanie. No to dla nadziemnych x 6 i wsio.
-
A jednak 3x5x3
A`le! Rastafaq! Majac takie terarium dla PCamb. wychodzi:
3 x ~7 = 21 (cm)
5 x ~7 = 35 (cm)
3 x ~7 = 21 (cm)
.. i jesli postwisz je pionowo to masz dobre terrarium
-
Takie wymiary sa owszem dobre, ale myslalem ze liczysz dugosc z nogami a nie samego ciała.Co twoje pająki chowaja sobie nogi do specjalnych kejsów i wyciagaja jak łapia świerszcza lub chodza, niczym Desperado wyciąga swą gitarę ??
Dla P.c wysokosc terra wystarczy 25 cm.
-
Lepiej dla gatunkow nadrzewnych miec terra za duze, niz za male. Powod? Nadrzewne maja dosc duzy przyrost podczas linienia. Jezeli maja za male pudelko, to jest duza szansa, ze beda mialy zdeformowane odnoza...
-
Ja mam dla P.c wysokość 30 cm i uwazam , ze spokojnie starczy 25 bo w tym sie czuje jak na wolnosci
Uprawnienia umieszczania postów