-
Re: Kiedy karmić
a może ktoś jest nowy na tej stronce ?? otym nie pomyślicie wszystkim od razu ban, a wy na poczatku nie mieliście pytań ??? znaliście wszystkie zasady forum ?? Wax być może jest nowa osobą na formu nie miejcie do niego pretensji on tylko zadał pytanie i oczekuje odpowiedzi a nie komentarzy.
-
czasem w archiwum i faq sa niepelne, niewystarczajace odpowiedzi.Rozumiem jesli ktos ma bardzo indywidualny przypadek ale takie rzeczy jak te sa takie same dla wszystkich(nie je, zakopal sie, kiedy wylinka).Moze warto troszke pogrzebac w archiwum i dopiero wtedy pisac????????
-
IHMO odnosnik do FAQ jest malo widoczny, ten czerwony napis nad forum tez :P Odnosnik powinien sie znajdowac tez na stronie glownej obok linkow do Forum, Opisy gatunkow itp...
-
Zgadzam się z kwachersem. Przyznam, że denerwującym jest czytanie tego samego pytania po raz "enty". Ale sam na początku pytałem o wylinki i też zdziwiło mnie jak niezdrowe emocje to wywołało. Trochę wyrozumiałości, nikt uczonym się nie urodził. Chce się Wam komentować? Jeśli nie chcesz pomóc, to po co masz pisać te pierdoły? Jak dla mnie to to jest właśnie zaśmiecanie forum, bo nic nie wnosi do tematu, pytający jest zniesmaczony a do wątku w którym mogłaby być jedna odpowiedź, "dokleja" się kilkanaście bezsensownych odpowiedzi. Nowi użytkownicy i tak będą o takie podstawowe rzeczy pytać. Ban na dzień dobry? Róbcie tak a niedługo będzie tutaj niezłe kółko wzajemnej adoracji.
Pozdrawiam
Robin
-
Rastafaq a może dla Ciebie bana za odpowiedź nie związaną z tematem. W FAQ jest tylko co ile a nie po jakim czasie karmić. Mam pająka od niedawna i chce wiedzieć coś na jego temat i forum chyba właśnie do tego służy. Jeśli zrobiłem coś nie tak to może najpierw ostrzeżenie a nie od razu ban.
-
Gdybyś tak popekjr spojrzał troche to co drugi post jest o tym. I chce ci się każdemu po kolei odpowiadać na nie ? Bo mi nie i sądze że rastafaq też nie.
Uprawnienia umieszczania postów