-
Jakie poidełko???
czytalem czy woda musi byc czy nie musi ale mam pytanie jesli juz chcemy aby pojak mial pojemniczek z woda to co moze stanowic taki pojemniczek aby to bylo najpraktyczniejsze???? mam na mysli pajaki od L1 - L5
-
Re: Jakie poidełko???
pomyśl... troche inwencji nikomu jeszcze nie zaszkodziło....
aż taki problem wpaść na pomysł wstawienia odwroconego korka od butelki, muszelki albo czegos w tym stylu??!! Ranyy..
A wogóle o kiego grzyba pojemniczek z wodą dla tak małych pająków... Przecież maluchy pobierają wode z wilgotnego podłoża... Tyle na ten temat.
-
Wstaw mu jeszcze paśnik i wychodek jak juz tak sie nudzisz.
-
"Przecież maluchy pobierają wode z wilgotnego podłoża... " moze dla was jest to oczywiste ale jakos w FAQ o tym nie pisza...............
-
Nie trzeba dawać poidełka.
-
Ja tam jestem zwolennikiem poidelka, bo poczatkujacy hodowcy roznie maja z tym zwilzaniem terrarium.
W kazdym razie, u moich pajakow poidelka nie ma. A jezeli juz chcesz, to daj odwrocony korek od butelki, albo naparstek, cokolwiek.
-
A dla jakiego pajaka należy się juz poidełko(chodzi o rozmiar)??
-
-
Osobiście uważam ze dla małych ptasiorów poidełko jest zbędne. Nie wyobrażam sobie umieszczenia np. kędziorowi L1, który mieszka w pudełku po kliszy poidełka. Proponuje tylko zraszać najlepiej pipetką lub strzykawką.
-
a wszystko musi byc napisane w FAQ ?? zapytaj jeszcze jaki kolor poidelka i w ktorym rogu masz postawic bo w FAQ tego tez nie pisza....
Uprawnienia umieszczania postów