Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Niezrównoważony? :-/

Jimbo
    Guest

Re: Niezrównoważony? :-/

Ja też mam 3. Jeszcze młode dosyć (6.wylinka, jeden 7.) i muszę powiedzieć, że wszystkie są spokojne. Mogę im grzebać w pudełkach i nic. Najwyżej troszkę włosków poczeszą.

Iko
    Guest

Ja mam dużego vagansia i mocno świrniętego. jest bardzo aktywny, więc jest na co patrzeć, ciągle coś dłubie. Najlepsza zabawa z nakrętką wody-wędruje po całym terra, a jak się gdzieś zaklinuje to on dostaje wścieklizny i z nią walczy. Łap nie wsadzam więc się nie boję. Bardzo go lubię.

Barto
    Guest

Mój vagans L8 jest bardzo spokojny tylko podczas otwierania pojemnika wyczesuje włoski. Jeszcze nigdy nie probował mnie ukąsic. Jak nie będziesz go prowokował to będziesz miał spokoj.

morda
    Guest

Ja mam dwa duże vagansy (10wyl). Oby dwa rzucają się na wszystko i non stop się stawiają. Kiedyś były spokojniutkie - teraz im tak odwaliło. Kumple mają też kilka vagansów. Na przemian - kilka łagodnych i kilka świrów.

Banan
    Guest

Ej wiecie co tak tu opowiadacie i normalnie chyba kupuje vagansa Jak na razie to po zakupie murinusa postanowilem ze nie kupuje juz pajakow (taki z niego psychol, zwlaszcza jak zrobil psikusa przy wychodzeniu z paczki i w ulamek sekundy mialem go na rece, a potem spieprzyl z pudelka i z radoscia maszerowal sobie po biorku). Z tego co widze to sie zachowuje lepiej niz blondi (moja blond jest temperamentem podobna do swinki morskiej :P) Kupuje vagansa i sru :P

Marian667
    Guest

To moja Albopilosum (L10-11)ma niezle odpaly. Przed wylinka przenosilem ja do innego terra na rece i trzeba bylo ja popychac zeby sie ruszyla. Po wylince lekko ja dotknolem i od razu atakowala albo przyjmowala pozycje obronna, a teraz znowu ignoruje jak jej cos robie w terra. A wiec jak widac kazdy pajak jest nieobliczalny.

Neo2
    Guest

Może po wylince była poprostu głodna :]

msk
    Guest

Marian667, Twoj ptasznik byl prawdopodobnie tylko glodny po wylince.

Uprawnienia umieszczania postów