Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: kajman

Re: kajman

ale ja nie twierdze ze pylius kpij kajmana dla szpanu niestety znam takie przypadki ze zwierze bylo kupowane dla szpanu i tylk tego sie obawiam
    mam nadzieje ze sie tak nie stanie i trafi w dobre rece a pylius ty chyba ciagle myslisz ze cos do ciebie mam a tak nie jet poprostu mowie co moglo by byc jeszce raz powtarzam ze nie mam nic do ciebie ani do twojej hodowli jak tego nie rozumiesz to nie moj problm pozdrowienia

pylius
    Guest

snaak , ja nie mam zadnych zarzutow co do Ciebie , ale co do kilku osob to sie bardzo powaznie zastanawiam czy dobrze z glowa maja , co do rzadkich gatunkow , nie trzeba by tu wymieniac zwierzat zwozonych z singapuru czy madagaskaru , ale najprostrzy przyklad : kto z was widzal i mial na reku takie weze jak boa madagaskarski , pyton zielony czy inne weze z rodzaju morelia spilotes , corallus czy naja , dziwi mnie to ze dla pokaznej grupy osob ktore maja juz stycznosc z tym hobby jakis czas kajman jest czyms tak niewiarygodnym . Ale juz po sprawie , a tak poza tym to szczerze powiem ze te naja kouthia byly czyms 10 razy bardziej fascynującym niz ten kajman i sami popatrzcie , robicie afery bo sie wam w domach nudzi a jak sie pochwalilem kobrami to sie nikt nie odezwal , noz coz krokodyl niektorych bardzo zadziwia .

PS. Czy jak sobie kupie chondropytony i pokaze fotki to tez bedzie ze szpanuje ? chyba kazdy powinnien pokazac co posiada , wtedy mozna sie zwracac do ludzi z pytaniami odnosinie danego gatunku , a pochwalic to sie moge znajomoscia SNAKES`A bo jest wzorem i bierzcie z Niego przyklad , oj bierzcie .

pylius ja nie uwazam tego za szpan ze jesli sie znasz sie na gadach bardzo lubisz je obserwowac i chcesz w jakis sposob sie pochwalic swoim pupilem bo to normalne to jest dobre ale jak ktos nie mam zielonego pojecia i pomysli ze jak kupi jakies zadkie zwierze to zaimponuje najomym znam takie przypadki kiedy ktos dlatego kupil zwierze a potem zafascynowal sie tym hooby w tym wypadku zwierzek nie ucierpial ale czesto ziwerzak jest przedmiotem "nauki" hodowli i t jest przykre pozdrowienia z poznania

pylius
    Guest

zgodze sie z Toba snaak.

Pylius czy przypadkiem nie popadasz w samo zachwyt?

Cieszy mnie ze sobie ciekawe gatunki wezy pomacales,
    Ale to nie powod zeby tu sie tak tym wywyzszac, Ja tez mialem te weze na rekach nawet sie nimi zajmowalem przez ponad miesiac (no moze poza gatunkami naja) I uwazam ze tekst typu: widzialem i mialem na rekach gatunki o ktoeych nawet nie snicie... sa po prostu infantylne
    (a tak pozatym to nic do ciebie nie mam)

Pozdrowienia
    klunek

Uprawnienia umieszczania postów