snaak , ja nie mam zadnych zarzutow co do Ciebie , ale co do kilku osob to sie bardzo powaznie zastanawiam czy dobrze z glowa maja , co do rzadkich gatunkow , nie trzeba by tu wymieniac zwierzat zwozonych z singapuru czy madagaskaru , ale najprostrzy przyklad : kto z was widzal i mial na reku takie weze jak boa madagaskarski , pyton zielony czy inne weze z rodzaju morelia spilotes , corallus czy naja , dziwi mnie to ze dla pokaznej grupy osob ktore maja juz stycznosc z tym hobby jakis czas kajman jest czyms tak niewiarygodnym . Ale juz po sprawie , a tak poza tym to szczerze powiem ze te naja kouthia byly czyms 10 razy bardziej fascynującym niz ten kajman i sami popatrzcie , robicie afery bo sie wam w domach nudzi a jak sie pochwalilem kobrami to sie nikt nie odezwal , noz coz krokodyl niektorych bardzo zadziwia .

PS. Czy jak sobie kupie chondropytony i pokaze fotki to tez bedzie ze szpanuje ? chyba kazdy powinnien pokazac co posiada , wtedy mozna sie zwracac do ludzi z pytaniami odnosinie danego gatunku , a pochwalic to sie moge znajomoscia SNAKES`A bo jest wzorem i bierzcie z Niego przyklad , oj bierzcie .