-
1-tlen 2-wylinka
1-wlozylem pajaki w pudelkach po kliszy do terarium zeby mily tam cieplej i wydaje mi sie ze od tej pory weszly na scianki do gory tam gdzie dziurki wentylacyjne to mozliwe ze maja zamalo powietrza?
2- trzymaj srednio w temperaturze 28 stopni kedziezawe l2-ile moze im zajac czasu mneij wiecej przejscie w l3
-
Re: 1-tlen 2-wylinka
Za mało powietrza raczej nie mają, ciągną tam gdzie jest najcieplej, moje też tak robią. Przejście w L3 powinno im zająć około miesiąca.
Pozdrawiam
Robin
-
1 - idze do ciepła - jak jest za duza wilgotnośc to i ta siedzią na włuknie
2 - 2-3 tygodnie przy odpowiednio częstym karmieniu
-
Jeśli masz ogrzewanie podłogowe, to idą tam gdzie chłodniej. Jeśli dogrzewasz żarówką, to naparzają tam gdzie cieplej.
-
2 tygodnie, heh może 3 dni ?
-
czestosc karminia- nieweim kurcze jak to niby jest ze mlode jedza co 2 dni. tak jest napisane wszedzie prawie ze karmimy mlode co 2 dni. ja mam 4 mlode kedziory L2, kumpel ma vagansa l4 i zaden ztych pajakow neije tak czesto -jedza DUUżo zadziej.
-
Wszystkie moje młode pająki jadły co 2 dzień (kedziry L1-3 ,vagans L5)
-
Trochę bez sensu jest ten zapis w faq, że młode karmimy codziennie. Pzecież 2 mączniki na wylinkę i taki maluch po 1-2 wylinkach więcej nie pomieści.
-
nie codzinnie tylko niby co 2 dni ale cos neichce mi sie wiezyc ze tak czesto jedza. moje jadly 2 dni temu maja teraz 32 stopnei i pinki sobei o nich chodza i jakos neijedza
-
Ty kędziory gotujesz w 32 stopniach? Trochę dużo.
Uprawnienia umieszczania postów