-
Re: Głupota ?
boże szczycicie się, a co maja powiedzieć hindusi jak graja na fletach przy kobrach by zarobić na żarcie. Lub ludzie co biorą jadowite węze na ręke
-
lecz i tak gość jest głupi
-
Proponuje zajrzeć tutaj
Zdjęcie jest autentyczne, zrobione na targach w Orlando w 1999 roku. Autora niestety nie znam, ale świadkiem robienia tego zdjecia jest Todd Gearheart, właściciel strony www.tarantulaspiders.com, tak czy inaczej szanowana osobowosc
-
_kLiMa_ - te kobry nie mają zębów jadowych.
-
heheh i sie tutaj mylisz! Czytałem że były przypaski że kobra kasiła i hindus umierał. I niesłyszałem by kobry niemiały zębów jadowych. A w indiach się niewycina gruczołów. Sa to kobry z odłowów.
-
One mają te zęby brutalnie wyrwane. Hindusi dla własnego bezpieczeństwa prowokuja je by onę kąsały szmate a poźniej szybko z całej siły ciągną by wyłamać im zęby.
-
Morda ma racje, kobry pozniej zdychaja najczesciej z powodu gangreny. Ich zeby sa wyrywane.
-
NO AKURAT TEJ WERCSJI NIESŁYSZAŁEM CZYTAŁEM TROCHE NA TEN TEMAT ALE PIERWSZE SŁYSZE. ALE CIEKAWE.
-
a ja dodam że te zęby potem odrastają i jeśli kobra dożyje do tego momętu zostaje wypuszczana spowrotem na wolność.
Uprawnienia umieszczania postów