Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Głupota ?

_kLiMa_
    Guest

Re: Głupota ?

boże szczycicie się, a co maja powiedzieć hindusi jak graja na fletach przy kobrach by zarobić na żarcie. Lub ludzie co biorą jadowite węze na ręke

_kLiMa_
    Guest

lecz i tak gość jest głupi

Szymon_czarodziej
    Guest

Proponuje zajrzeć tutaj
    Zdjęcie jest autentyczne, zrobione na targach w Orlando w 1999 roku. Autora niestety nie znam, ale świadkiem robienia tego zdjecia jest Todd Gearheart, właściciel strony www.tarantulaspiders.com, tak czy inaczej szanowana osobowosc

morda
    Guest

_kLiMa_ - te kobry nie mają zębów jadowych.

_kLiMa_
    Guest

heheh i sie tutaj mylisz! Czytałem że były przypaski że kobra kasiła i hindus umierał. I niesłyszałem by kobry niemiały zębów jadowych. A w indiach się niewycina gruczołów. Sa to kobry z odłowów.

morda
    Guest

One mają te zęby brutalnie wyrwane. Hindusi dla własnego bezpieczeństwa prowokuja je by onę kąsały szmate a poźniej szybko z całej siły ciągną by wyłamać im zęby.

biruit_ka
    Guest

Morda ma racje, kobry pozniej zdychaja najczesciej z powodu gangreny. Ich zeby sa wyrywane.

_kLiMa_
    Guest

NO AKURAT TEJ WERCSJI NIESŁYSZAŁEM CZYTAŁEM TROCHE NA TEN TEMAT ALE PIERWSZE SŁYSZE. ALE CIEKAWE.

GALN
    Guest

a ja dodam że te zęby potem odrastają i jeśli kobra dożyje do tego momętu zostaje wypuszczana spowrotem na wolność.

Uprawnienia umieszczania postów