Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Głupota ?

Xeo
    Guest

Głupota ?

Witam.
    Wg mnie to jest najlepszy przyklad głupoty ludzkiej http://gallery.pethobbyist.com/data/...tailed-med.JPG moze ma ktos inne zdanie ?? ... chętnie wysłucham .
    I przy okazji chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis hodowca tych skorpionow w Polsce ( chodzi mi o rozmnozenie )

roko
    Guest

Re: Głupota ?

huuhuh wżyciu ani po śmierci bym go nie wziąl na ręke kiedyś byla fota lividum na ręce ale ona byla po wylince!
    pozdrawiam!

Deathscythe
    Guest

aż tak jadowity jest ten skorpion ?

Goblin
    Guest

Życie mu niemiłe chyba

RAMMSTEIN1
    Guest

Tak Deathscythe.

Co do fotki: to sprawa faceta ktory bierze na reke ten gatunek skorpiona, Androctonusy maja silny jad i bywaja agresywne...jezeli chcial miec fotke i ryzykowac ukaszeniem, bitte ! ))

Rozmawialiśmy o tym Xeo na gg i znasz moje zdanie :>:>:>:>

derilium_tremens
    Guest

hmmm.. jeśli skorpion nie jest agresywny, to sam wziąłbym go na dłoń.. moja stromatopelma(i nie tylko moja również mi na to pozwala, a jeśli nie ma ochoty, to po prostu ucieka(nigdy jeszcze nie wykazała agresji).. mojego kędziora za to nikt nawet by nie dotknął :P

Xeo
    Guest

derilium_tremens stromatopelma a androctonus to 2 inne rzeczy .Od androctonusow rok rocznie gina ludzie :/

derilium_tremens
    Guest

dla mnie to jedno cholerstwo :P jak nie jest agresywne, to mogę brać :P

morda
    Guest

Androctonusy to naprawde wredne skorpiony...
    Cóz - jak Amerykanie biorą i Loxoscelesy na ręke... mi tam ze będzie smutno jak kilku z nich zabraknie

FURUS
    Guest

derilium_tremens ale te zwierzeta to sa urodzeni mordercy nigdy nie wiesz czy mu nagle cos nie odbije i Cie nie ukasi moze sie myle ale tak mysle

Uprawnienia umieszczania postów