-
Re: Haplopelma lividum
moj Crawshai jest zdecydowanie bardziej agresywny od murinusa, murinus za to jest o niebo szybszy;] co do lividum to nie wiem nie posiadam;]
-
Mi raz crawshayi uciekł pod klawiaturę. Z moich doświadczeń jak narazie murinus to taka tchórzliwa lebioda. Crawshayi ma przyspieszenie i temperament
-
a co do agresywnosci to calceatum tez sie zalicza do tych groznych;]
-
Re: Haplopelma lividum/Murinus/Crawshayi
"CIU" Praktycznie przez ostatnie poltora roku nie zauwazylem wiekszej roznicy :-)
-
tez odnosze takie wrazenie, ta jego agresywnosc to chyab wziela sie tylko i wylacznie z tego ze jest szybki..;] a tak naprawde to raczej ucieka;]
-
>Lividum nie jest agresywna, tylko panicznie bojazliwa
Panicznie bojazliwa i niesamowicie szybka. Dodajac do tego ludzkie odruchy bezwarunkowe mozna latwo sie domyslic jaki moze byc z tego efekt.
Pozdrawiam
-
a najlepszym tego przykladem jest to ze wrzucilem wczoraj swierszcza do terra z murinusem-nie jest zbytnio najedzony i do wyliny napewno sie nie szykuje- i swierszcz chodzi do tej pory;] a murinus raczej przed nim ucieka;]
-
Re: Haplopelma lividum/Murinus/Crawshayi
Red - u mnie sytuacja przedstawie sie tak:
2 wyl - 08.02.'04
3 wyl - 01.04.'04
4 wyl - 05.06.'04
Te kilka mm to urósł...
-
Mój murinus to morduje wszystko. Nie znosi jak coś dotyka jego pięknej pajęczyny. Nawet mącznik, leciutko dotykający sieci traktowany jest co najmniej jak terrorosyta. Od razu seria ataków...
-
mam nadzieje ze moj kiedys dorosnie i stanie sie prawdziwym zabijaka jak na murinusa przystalo:P hehe
Uprawnienia umieszczania postów