Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Heh przypomniało mi się coś :)

roko
    Guest

Re: Heh przypomniało mi się coś :)

Niewiarygodne ale prawdziwe
    pozdrawiam!

Yeter
    Guest

No to są poprostu odnóża gębowe, póżniej sa kroczne i np. u skorupiaków (Rak) odwłokowe.

Jimbo
    Guest

Nogogłaszczki owszem, ale nie szczękoczułki. Weź trochę poczytaj, a później wygłaszaj opinie.

Jimbo
    Guest

No dobra, w takim razie pająk ma 6 par odnóży, nabija ofiarę na kły będące właściwie odnóżami. Super.

angelo
    Guest

takich rzeczy juz w podstawowce ucza! nie wiem czy wiesz ale rak ma 19 par odnozy i jego czulki sa uznawane za odnoza! pajak ma 4 pary odnozy krocznych i dwie pary odnozy gebowych szczekoczolki i nogoglaszczki wez sobie ksiazke ze szkoly podstawowej i troche poczytaj moja siedmioletnia siostra to juz dawno wiedziala

Jimbo
    Guest

Smucisz bzdury Kelly Family.

Jimbo
    Guest

Nie wiem, może się to tak nazywa, ale fizycznie przecież nie są to odnóża.

angelo
    Guest

oj jaki ty masz malo pojetny mozdzek slimak tez ma noge a wcale to na noge nie wyglada osmiornica ma ramie i tez wogole do ramienia czlowieka nie jest podobne no nie wiem jaki ci tu jeszcze przyklad dac zebys to pojal...........
    propnuje ci jednak siegnac po ksiazke do 4 klasy szkoly podstawowej i przeczytaj to w koncu moze dopiero uwierzysz !!!!!!!!!!!! moge ci rozdzial nawet podac jak ci sie nie chce szukac leniu

Jimbo
    Guest

Noga ślimaka napewno bardziej przypomina nogę , a ramię ośmiornicy zdecydowanie może być nazywane ramieniem, ale chelicery i zęby jadowe na odnóża mi nie wyglądają. Głupi przykład podałeś. Postaraj się bardziej.

Jimbo
    Guest

Ty jesteś chyba wogóle idiotą kompletnym, bo gdzie ja napisałem, że to ma przypominać odnóżę CZŁOWIEKA baranie?

Uprawnienia umieszczania postów