-
Re: chodowanie ptaszników nie zdrowe?
Niesamowita historia pajęczarze pożegnajmy sie z życiem
-umieram dla pająków
-
Pavlo, niestety, ale nie pamietam. Ale mam nadzieje, ze ty pamietasz mnie.... :P
-
To raczej nie jest ciekawostka tylko mit....
-
spoko - Ty powiedziałas to jest jeszcze ktos kto niewie jak wygładam ??
Pozdrawiam
-
Ludzie - nie świrujcie na temat tych włsoków. Za niedługo będzie mit, że one same się odczepiają od pająka, lecą do płuc i zjadają człowieka od środka... eh.
Ostatnio robiłem porządki i ciut podrażniłem geniculate. Tyle włosków zaczęło latać, że drapałem się przez pół nocy. Jakoś żyję, oddycham i jest spox.
-
Dokładnie morda...
Tez wiele razy pajączki wyczesywały na mnie włoski jak widać jeszcze zyję ( ale mam nadzieje ze juz nie dlugo ) i nie szykuje sie zaden rak.
-
RAMMSTEIN ja bym niebył taki pewny , dla pewnosci lepeij oddaj mi te swoje pajączki w trosce o ciebie przyjme je za darmo :-)
-
No wiesz Obcy, ja jestem pewien =)
Ale i tak spozniles się, mordeczka i Atrax juz zarezerwowali dla siebie pajączki ))) =)))))
-
trudno zebys na drugi dzien dostał raka :-D
-
Pavlo napisałeś "ponoć" czyli nie powodują nikt nie zadał jednego pytania ,gdzie Pavlo o tym przeczytałeś ?Czy usłyszałeś? co do raka się nie zgodzę w tych włoskach musiały by być jakieś substancjie rakotwórcze a wątpię czy takie są.Wystarczy "porównać" to do wdychania pyłu z drewna np.pył z drewna sosny nie przyczyni się do powstania raka ale z dębu to masz pewne jak w banku ale oczywiście jakbyś ładne parę lat pracował w warsztacie stolarskim.Zanim włoski pająka wrosły by się na stałe w płuca zostały by szybko rozłożone to jest organiczny materiał.A jeszcze dodam są takie zwierzaczki ale zapomniałem nazwy pokrojem przypominają łasicę w ich menu często goszczą ptaszniki taki zwierz poniewiera pająka przednimi łapkami tak długo aż pozbawi go włosków i zaczyna ucztę przy tej operacji oraz ilości łapanych ptaszników wygineły by bardzo szybko bo nieźle się tych włosków muszą nawdychać.
Uprawnienia umieszczania postów