Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: chodowanie ptaszników nie zdrowe?

G.R.Z.E.S.I.E.K.
    Guest

Re: chodowanie ptaszników nie zdrowe?

Niesamowita historia pajęczarze pożegnajmy sie z życiem
    -umieram dla pająków

Awikularia
    Guest

Pavlo, niestety, ale nie pamietam. Ale mam nadzieje, ze ty pamietasz mnie.... :P

Hwarang
    Guest

To raczej nie jest ciekawostka tylko mit....

Pavlo
    Guest

spoko - Ty powiedziałas to jest jeszcze ktos kto niewie jak wygładam ??
    Pozdrawiam

morda
    Guest

Ludzie - nie świrujcie na temat tych włsoków. Za niedługo będzie mit, że one same się odczepiają od pająka, lecą do płuc i zjadają człowieka od środka... eh.
    Ostatnio robiłem porządki i ciut podrażniłem geniculate. Tyle włosków zaczęło latać, że drapałem się przez pół nocy. Jakoś żyję, oddycham i jest spox.

RAMMSTEIN1
    Guest

Dokładnie morda...
    Tez wiele razy pajączki wyczesywały na mnie włoski jak widać jeszcze zyję ( ale mam nadzieje ze juz nie dlugo ) i nie szykuje sie zaden rak.

Obcy
    Guest

RAMMSTEIN ja bym niebył taki pewny , dla pewnosci lepeij oddaj mi te swoje pajączki w trosce o ciebie przyjme je za darmo :-)

RAMMSTEIN1
    Guest

No wiesz Obcy, ja jestem pewien =)

Ale i tak spozniles się, mordeczka i Atrax juz zarezerwowali dla siebie pajączki ))) =)))))

Pavlo
    Guest

trudno zebys na drugi dzien dostał raka :-D

GALN
    Guest

Pavlo napisałeś "ponoć" czyli nie powodują nikt nie zadał jednego pytania ,gdzie Pavlo o tym przeczytałeś ?Czy usłyszałeś? co do raka się nie zgodzę w tych włoskach musiały by być jakieś substancjie rakotwórcze a wątpię czy takie są.Wystarczy "porównać" to do wdychania pyłu z drewna np.pył z drewna sosny nie przyczyni się do powstania raka ale z dębu to masz pewne jak w banku ale oczywiście jakbyś ładne parę lat pracował w warsztacie stolarskim.Zanim włoski pająka wrosły by się na stałe w płuca zostały by szybko rozłożone to jest organiczny materiał.A jeszcze dodam są takie zwierzaczki ale zapomniałem nazwy pokrojem przypominają łasicę w ich menu często goszczą ptaszniki taki zwierz poniewiera pająka przednimi łapkami tak długo aż pozbawi go włosków i zaczyna ucztę przy tej operacji oraz ilości łapanych ptaszników wygineły by bardzo szybko bo nieźle się tych włosków muszą nawdychać.

Uprawnienia umieszczania postów