-
Re: Ktorego wybrac...??
Co sie bedziesz szcypalkupp oba.Cambridgei nie jest znowu taki grogi,a nie powiem jest z nim ubaw.
-
-
I czwartego)
-
LUKa_ pamietaj ze bez ryzyka nie ma zabawy. zobaczysz jaka bedzie fajna adrenalina jak ci Cambridgei pirewszy raz zwieje
-
Kup oba.
Cambridgei szybkie bydle a geniculata wiecznie głodna i przez to agresywna.
-
jeśli chcesz zacząć hodować nadrzewne, jak najbardziej cambridgei. ale w sumie każdy pająk to kolejne doświadczenie, nawet ten sam gatunek.. w końcu każdy osobnik ma swój charakter..
zawsze myślałem, że kędziorki są najspokojniejsze (np. w porównaniu do smithi), a jeden rzeczywiście, a drugi istny wariat.
-
Albo...zamiast P. cambridgei kup sobie P. irminia - są zdecydowanie bardziej ladniejsze, z charakterku prawie identyczne ) ale to tylko moja propozycja.
-
No to jest fakt. Właśnie zrób tak jak mówi yeter, kup dwa. Jak kupisz jednego to jako następny będzie pewnie ten nad którym się zastanawiasz.
-
2 gatunki to dobra opcja a jak będa male to niewydasz za dużo a do tego będziesz mógł porównać i sam ocenić czy od L7 cz L6 genia jest agresywna, moja(jak ktoś wcześniej zaznaczył)rzuca się gdy jest głodna, spokojnieje przed wylinka zobaczymy jak zareaguje na samca...
-
Tak wiec idąc za głosem serca jak i waszymi radami kupuje obydwa nie nastąpi to jednak w tym samym czasie bo mamusia by mnie spakowała i kazała z pajączkami iść do piwnicy lub pod most, Cambridge już sobie zamówiłem a na Genicualte przyjdzie poczekać z miesiąc czasu, jeszcze raz wielkie dzięki.
Uprawnienia umieszczania postów