Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Ktorego wybrac...??

Hajdi
    Guest

Re: Ktorego wybrac...??

Co sie bedziesz szcypalkupp oba.Cambridgei nie jest znowu taki grogi,a nie powiem jest z nim ubaw.

RAMMSTEIN1
    Guest

Hehe...no właśnie Hajdi
    Jeżeli jest problem z wyborem pajączka, najlepiej kupić oba gatunki... plus jeszcze jakiegoś trzeciego.

Nazar
    Guest

I czwartego)

PyRyLy
    Guest

LUKa_ pamietaj ze bez ryzyka nie ma zabawy. zobaczysz jaka bedzie fajna adrenalina jak ci Cambridgei pirewszy raz zwieje

morda
    Guest

Kup oba.
    Cambridgei szybkie bydle a geniculata wiecznie głodna i przez to agresywna.

kak
    Guest

jeśli chcesz zacząć hodować nadrzewne, jak najbardziej cambridgei. ale w sumie każdy pająk to kolejne doświadczenie, nawet ten sam gatunek.. w końcu każdy osobnik ma swój charakter..
    zawsze myślałem, że kędziorki są najspokojniejsze (np. w porównaniu do smithi), a jeden rzeczywiście, a drugi istny wariat.

RAMMSTEIN1
    Guest

Albo...zamiast P. cambridgei kup sobie P. irminia - są zdecydowanie bardziej ladniejsze, z charakterku prawie identyczne ) ale to tylko moja propozycja.

chrzanu
    Guest

No to jest fakt. Właśnie zrób tak jak mówi yeter, kup dwa. Jak kupisz jednego to jako następny będzie pewnie ten nad którym się zastanawiasz.

persea
    Guest

2 gatunki to dobra opcja a jak będa male to niewydasz za dużo a do tego będziesz mógł porównać i sam ocenić czy od L7 cz L6 genia jest agresywna, moja(jak ktoś wcześniej zaznaczył)rzuca się gdy jest głodna, spokojnieje przed wylinka zobaczymy jak zareaguje na samca...

LUKa_
    Guest

Tak wiec idąc za głosem serca jak i waszymi radami kupuje obydwa nie nastąpi to jednak w tym samym czasie bo mamusia by mnie spakowała i kazała z pajączkami iść do piwnicy lub pod most, Cambridge już sobie zamówiłem a na Genicualte przyjdzie poczekać z miesiąc czasu, jeszcze raz wielkie dzięki.

Uprawnienia umieszczania postów