Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Ktorego wybrac...??

bachus
    Guest

Re: Ktorego wybrac...??

... i dobrze zrobiłeś

pozdro

mromanow
    Guest

ja maielm ten sam problem na poczatku cchcialem tylko.... b. albopilosum a wyszedlem z jeszcze 2 innymi a w ciagu tygodnia kupielem jeszcze kilka.... tak wiec nie martw sie tak czy owak bedzei mial te nad ktorymi sie teraz zastanawiasz napewno predzej czy pozniej, ael je kupisz

Hajdi
    Guest

noooooo.bo to bardzo wciaga.to jest nalog.jak jestem na giledzie i widze te pajaczki to nie mozna sie postrzymac zeby jakiegos kupic

mromanow
    Guest

zgadzam sie w 100% caly czas chcailbym jakies kupic.... ael dobrze ze zaczynaja sie wakacje i sam wiem ze kase trzeba oszczedzic bo inaczej juz bym kupil kilka kolejnych.... inny problem to, to ze teraz kupi sie kilkanascie i mozna je trzymc w pojemnikach na mocz a co pozniej....

Atrax Robustus
    Guest

A ja sila rzeczy w nastepnym tygodniu bede kupowal podrosnietego cambridgei. Jest w moim zoologiku za ...100 zl... (!!!).. :|, ale kupie go, bo jak widze warunki, w jakich go trzymaja, to mi pieniedzy specjalnie nie szkoda.

morda
    Guest

LUKa_ wpadłeś. Jesteś już uzależniony. Zobaczysz - za niedługo kupisz jeszcze jakiegos itd. itd.

LUKa_
    Guest

Tak wiem i tego sie mama boi :P puki co znajde jakas geniculate jeszcze i juz beda 4 pamietam jak na poczatku mowilme "mamo naprawde tylko jednego no prosze cie bardzo przeciez ci nic nie zrobia" a dzisiaj "mamo w pondzialek bedzie trzeci pajak" o 4 narazie nie wspominam

Num_Lock
    Guest

ja teraz mam zamiar kupic 1st smithi ale to jak wroce z niemiec :/
    matka zareagowala tak :
    "mam nadzieje ze ci to szybko zdechnie"
    a ja na to : "jak dobrze pojdzie to po 20 latach" ;P
    heh takie zycie matek

Uprawnienia umieszczania postów