-
Re: Ktorego wybrac...??
... i dobrze zrobiłeś
pozdro
-
-
noooooo.bo to bardzo wciaga.to jest nalog.jak jestem na giledzie i widze te pajaczki to nie mozna sie postrzymac zeby jakiegos kupic
-
zgadzam sie w 100% caly czas chcailbym jakies kupic.... ael dobrze ze zaczynaja sie wakacje i sam wiem ze kase trzeba oszczedzic bo inaczej juz bym kupil kilka kolejnych.... inny problem to, to ze teraz kupi sie kilkanascie i mozna je trzymc w pojemnikach na mocz a co pozniej....
-
A ja sila rzeczy w nastepnym tygodniu bede kupowal podrosnietego cambridgei. Jest w moim zoologiku za ...100 zl... (!!!).. :|, ale kupie go, bo jak widze warunki, w jakich go trzymaja, to mi pieniedzy specjalnie nie szkoda.
-
LUKa_ wpadłeś. Jesteś już uzależniony. Zobaczysz - za niedługo kupisz jeszcze jakiegos itd. itd.
-
Tak wiem i tego sie mama boi :P puki co znajde jakas geniculate jeszcze i juz beda 4 pamietam jak na poczatku mowilme "mamo naprawde tylko jednego no prosze cie bardzo przeciez ci nic nie zrobia" a dzisiaj "mamo w pondzialek bedzie trzeci pajak" o 4 narazie nie wspominam
-
Uprawnienia umieszczania postów