Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Linka a robak

Mieszany widok

YURI_IS_MASTER
    Guest

Linka a robak

Witam mam problem mój boehmei szykuje sie do linki wszystko na to wskazuje ale pare dni temu wrzuciłem mu mącznika i ten sie wkopał w torf wiem że pająk go teraz nie ruszy bo przed linką pająki nic nie jedzą jeśli sie nie myle i co teraz z tym mączikiem?? podczas linki może przeszkadzać mojemu pajączkowi?? poradźcie coś jak tego mącznika wybawić albo coś bo chce żeby mój pupil przeżył tą wylinke... za wszystkie wypowiedzi z góry dziękuje.

Awikularia
    Guest

Re: Linka a robak

1. Wyjac ptasznika, wywalic torf z plączącym się tam robalem, wsypac nowego torfu, wlozyc pajaka.
    2. Wyjac ptasznika, pogrzebac celu odnalezienia robala, jak sie znajdzie robala uklepac torf i wpuscic pajaka....

Oczywiscie, jak pajak juz plecie "lozeczko" lub lezy na plecach, to zrozumiale, ze tego nie rob...

Grażynka
    Guest

przełuż go do innego pojemnika (znaczy pająka) i po sprawie

YURI_IS_MASTER
    Guest

dzięki wam robal sie znalazł bo wytropiłem go poprzez jego zrzuconą wylinke przeszedł z 1 staduim rozwojowego w drugie a to drugie wogóle się nie rusza wieć znalazłem go zaraz pod jego wylinką na szczęście było to prawie na powierzchni także nie musiałem wiele grzebać w torfie a pajączek już rozsnówa sieć dookoła swojej norki i to duże ilości .

KoReXoN
    Guest

HEPPY END

xeper
    Guest

LINKA hehe

YURI_IS_MASTER
    Guest

xeper nie wiem co jest dziwnego w tym słowie???

kak
    Guest

nic, o ile to zdrobnienie słowa 'lina'
    prawidłowo wylinka, ale skoro jest L1, L2... to może być i linka, grunt, żeby cię ludzie zrozumieli.

YURI_IS_MASTER
    Guest

prosze http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=39177&t=39177 jeśli komuś nie pasuje ja z tąd wziąłem przykład.

Uprawnienia umieszczania postów