-
Re: sorki było 100x ale ja mam dość ( biale robaki w torfie )
awi: moze, moze.. ;P (joke)
tez nigdy nie mialem zadnego robactwa... no chyba ze u nowo kupionego pajaczka :>
jesli chodzi o wentylacje to dobrze by bylo jakby po boku przy podlozy bylo jeszcze pare dziurek... wiem ze troszke niewykonalne bo to szklane jest... ale moze szklaz bedzie mogl zrobic
-
tylko nie zaduzo i nie za duzych tych dziurek bo pozniej bedziesz mial problemy ze zbytnim przesuszaniem torfu.
-
ehh masakra
dzisiaj okazalo sie ze u mniejszych pajaczków ( pulchra , emiliax2 , angustum , 2 smithi , kedzior , u cabridgei ) sa te male biale robaki (((
oczywiscie wymieniłem torf u kazdego
-
Wojtas a nie są to skoczogonki? Poczytaj o nich w Archiwum. Wg mnie to właśnie masz w terrariach...
-
a ja miałem rostocza ale kupiłem od kogoś pajączki tylko nie pamiętam od kogo i w pojemnikach z tymi pajączkami rostocza się nie rozwijały ale coś też tam łaziło było tego bardzo mało i trudno było się dopatrzeć co to ,po około 2 miesiącach wszystkie moje rostocza zgineły do teraz mam spokuj.Widocznie to coś rozniosłem nieświadomy pincetą do wszystkich pojemników.Ale tego czegoś też nie ma może czówa w ukryciu hihihi
Uprawnienia umieszczania postów