Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: sorki było 100x ale ja mam dość ( biale robaki w torfie )

Diabolo
    Guest

Re: sorki było 100x ale ja mam dość ( biale robaki w torfie )

awi: moze, moze.. ;P (joke)

tez nigdy nie mialem zadnego robactwa... no chyba ze u nowo kupionego pajaczka :>
    jesli chodzi o wentylacje to dobrze by bylo jakby po boku przy podlozy bylo jeszcze pare dziurek... wiem ze troszke niewykonalne bo to szklane jest... ale moze szklaz bedzie mogl zrobic

Hajdi
    Guest

tylko nie zaduzo i nie za duzych tych dziurek bo pozniej bedziesz mial problemy ze zbytnim przesuszaniem torfu.

WojtasWroc
    Guest

ehh masakra
    dzisiaj okazalo sie ze u mniejszych pajaczków ( pulchra , emiliax2 , angustum , 2 smithi , kedzior , u cabridgei ) sa te male biale robaki (((

oczywiscie wymieniłem torf u kazdego

morda
    Guest

Wojtas a nie są to skoczogonki? Poczytaj o nich w Archiwum. Wg mnie to właśnie masz w terrariach...

GALN
    Guest

a ja miałem rostocza ale kupiłem od kogoś pajączki tylko nie pamiętam od kogo i w pojemnikach z tymi pajączkami rostocza się nie rozwijały ale coś też tam łaziło było tego bardzo mało i trudno było się dopatrzeć co to ,po około 2 miesiącach wszystkie moje rostocza zgineły do teraz mam spokuj.Widocznie to coś rozniosłem nieświadomy pincetą do wszystkich pojemników.Ale tego czegoś też nie ma może czówa w ukryciu hihihi

Uprawnienia umieszczania postów