Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Albopilosum... zwiał

Marian667
    Guest

Re: Albopilosum... zwiał

Zawsze mozna miec farta i znalesc ... ja na przyklad dalem zwiac gastrice L3.. wiadomo mala mrowa... uciekla mi jak sie zagapilem przy karmieniu.. sam nie wiedzialem kiedy. Szukalem jej przez pol godziny az doszedlem do wniosku ze po sprawie a tu nagle patrze a cos po scianie chodzi Zawsze trzeba miec nadzieje

pac
    Guest

nie no stary tos sie wykazal inteligencja.. kupujesz pajaka a nawet nie wiesz ze chodzi po scianach?? bo teraz to mi szkoda tylko pajaczka a nie Ciebie.. powiem inaczej: DOBRZE CI TAK..

persea
    Guest

wystaw jedzenie moze przyjdzie a tak na serio to jak poprzednicy pisali pajączek jest raczej za mały byś go znalazł albo by sam przezył w mieszkaniu, chociaż.."szukajcie a znajdziecie" powodzenia

xeper
    Guest

dlatego właśnie zamykam zawsze dokładnie pudełko, bo po co ryzykować........

RaMzeS
    Guest

mi sie udalo znales albopilosum po 1 jak mi zwial. 2 dni go szukalem az w koncu zobaczylem jak wieczorem zapierniczal po scianie... to jest jak szukanie igly w stogu siana, ale nie poddawaj sie moze ci sie uda.

RAMMSTEIN1
    Guest

Takiego małego pajączka raczej już nie znajdziesz, ale zycze powodzenia...
    Mój albopilosum znalazł się po trzech dniach.

FoKs
    Guest

Najbardziej mnie smieszy to ze ku.... czy wy nie wiecie ze to jest pajak! !! nawet dzieci wiedza ze chodza po scianach !! no kur*** skumajcie takie tematy mnie dobijaja szkoda tylko pajaka !! szukaj szukaj go !! a jak znajdziesz to nie zamykaj pojemnicza za 2 razem nie wyjdzie bo one tylko 1 raz wychodza na spacer albo po bułki do sklepu

mIRO
    Guest

Wiecie co, jak mowi moja nauczycielka z Polskiego: "Nadzieja umiera ostatnia".

Atrax Robustus
    Guest

Tak sobie mysle... ze nie masz szans, na jego znalezienie. A jak tak, to jestes szczesciarz.

rastafaq
    Guest

szukanie pajak sobie odpusc, poszukaj 5 klepki

Uprawnienia umieszczania postów