Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Poecilotheria pederseni

G.R.Z.E.S.I.E.K.
    Guest

Re: Poecilotheria pederseni

Wziełem go na ręke ale nie zadłgo sie nim nie pocieszyłem bo w ułamku sekundy spieprzył mi na noge musiałem go złapać i do terrarium dziada<----- NIE UDZIABIŁ MNIE JESTEM DUMNY Z NIEGO

POZDRAWIAM

Nazar
    Guest

Boze jacy ludzie sa glupi albo poprostu "odwaga" koleszko chcesz sie popisac.

Dla mnie nie jestes ani odwazny ani madry...

dostales kurde czarno na biakym odpowiedz czy warto go brac do reki a i tak to zrobiles. Wiesz co czasami zaluje ze takich twardzieli cos w koncu nie upieprzy. Przynajmniej mialbys nauczke, ale nic wszystko przed toba

rastafaq
    Guest

ja tam nawte nie biore zadnej brachypelmy, dla zasady, ale jak ktos chce.......

G.R.Z.E.S.I.E.K.
    Guest

Nazar dlaczedo tak piszesz chciałem poprostu zobaczyć czy ten pająk jest tak agresywny jak o nim mówią ale ja wychodze z założenia że każdy ptasznik jest agresywny w swoim terrarium a jeżeli masz go na ręce to jest spokojny
    Taką samom sytułacje miałem z VAGANSEM wszyscy mi odradzal a ten pająk jest tak spokojny jak albopilosum wynosze go na podwórko żeby mugł sobie pobiegąc i wogule....

POZDRAWIAM

Nazar
    Guest

Ehhhhh...

ponczos
    Guest

Weż go do wesołego miasteczka... Przejedzie się kolejką... Kupisz mu watę cukrową... Ehh!!

Awikularia
    Guest

"wynosze go na podwórko żeby mógł sobie pobiegąc i wogóle...."

Niesamowicie mnie intryuje to "e ogole". Mozesz rozwinac? :>

madOx
    Guest

Na to nie ma reguly, teraz byl spokojny, nastepnym razem wezmiesz i cie upieprzy. Taka wypowiedzia prezentujesz tylko swoja glupote.

G.R.Z.E.S.I.E.K.
    Guest

wiesz wesołe miasteczko<---- niezły pomysł ciekawe czy mają świerszcze na patyku
    HEHHHH

POZDROWINIA

Adi_88
    Guest

hehe spoko mosz gosciu wyprowadzasz pajaki na podworko zeby pobiegały!! zastanow sie co robisz!! to nie pies!! a tak na marginesie to Vagans nie jest wcale taki agresywny tylko nieprzewidywalny!! nigdy nie wiadomo co mu odpier**** wiec uważaj bo nastepnym razem moze nie być taki miły!!

Uprawnienia umieszczania postów