-
Re: ilosc torfu
w tym przypadku mam zaufanie. to nie bedzie problem.
wlasnie ze znajomymi moze byc nieciekawie zwykle sie ich boja albo tak samo jak mnie nie bedzie ich na miejscu w wakacje.
-
Kropla ptasznika nie uszkodzi mozesz byc spokojny
-
ja tez zaufalem...skonczylo sie to ucieczka pajaka
-
kropla moze ine alejak matce uda sie dziabnac ptasznika igla?? to tez musisz wziasc pod uwage pozatym z tym zaufaniem do kobiet i pajakow to tajk jak bys poweidzial ze ufasz 90% kobiet za kierownica no roznie moze byc przemysl to dobrze ja bym swojej matce ich nie zostawil siostrze tym bardziej
-
-
mama otwierala pojemnik?
u mnie kategoryczny zakaz bo karmic jej nie bede kazal tylko spryskiwac terr strzykawka z igla. tak wiec nie ma potrzeby otwierania terra. wyaje mi sie ze ptasznik nie ma jak uciec.... chyba :/ z tego co widze to przy opiece mam wszysrtko jest mozliwe
czy moj pomysl sie uda powiem po wakacjach
-
Strzykawaka z igla? a nie boisz sie, ze pajak to zaatakuje? Wiesz co Ci radze, jest cos bardzo podbnego do igly, a mianowicie takie urzadzenie do kroplowki, zapomnialem jak sie nawywa, ale igle sie wyjmuje i zostaje sama taka rureczka cieniutka, normalny ideal...
-
Tzw. Motylek.
Pomysł dobry, ale to chyba nie jest dostępne w kazdej aptece, jak zwykłe igły. Choć mogę się mylić.
-
Powinno być, warte wypróbowania, powiem tyle, że mojego motylka znalazłem w domu, skąd to się wzięło? nie wiem, ale oprócz tego było tam parę igieł i strzykawek- normalne siedlisko narkomanów... chociaż sprzę, chociaż nieużywany, to kilka lat pewnie ma... Ale fajnie sie tym podlewa, naprawdę...
-
wielkie dzieki za podpowiedz!!!!!!!! powaznie!!!!!!!
nie pomyslalem co do ataku pajaczka wlasnie na igle... hmm a moze i to sie przytarafic :/
poszukam w aptekach jak nie znajde to jakos sobie poradze byle by to miec
jeszcze raz dzieki za twoj pomysl i wszystkie rady przy tym temacie!!!!
Uprawnienia umieszczania postów