Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: ilosc torfu

mromanow
    Guest

Re: ilosc torfu

w tym przypadku mam zaufanie. to nie bedzie problem.
    wlasnie ze znajomymi moze byc nieciekawie zwykle sie ich boja albo tak samo jak mnie nie bedzie ich na miejscu w wakacje.

_INVISIBLE_
    Guest

Kropla ptasznika nie uszkodzi mozesz byc spokojny

madOx
    Guest

ja tez zaufalem...skonczylo sie to ucieczka pajaka

LUKa_
    Guest

kropla moze ine alejak matce uda sie dziabnac ptasznika igla?? to tez musisz wziasc pod uwage pozatym z tym zaufaniem do kobiet i pajakow to tajk jak bys poweidzial ze ufasz 90% kobiet za kierownica no roznie moze byc przemysl to dobrze ja bym swojej matce ich nie zostawil siostrze tym bardziej

mromanow
    Guest

co wy tak nei wierzycie w te kobiet :/ choc moze macie racje....
    fakt faktem ze dziqabniecie iga jets mozliwe ale pratkycznie tylko w przydpadku gdy ptasznik bedzie siedzial na pokrywce czy to pudelka na mocz czy innego pomiesczenia.
    a u mnie jedyny ptasznik ktory siedzi na porlywkach to Psalmopoeus cambridgei i to on siedzi w zkamarkach a nia na cal\ej powierzchni zamknięcia.
    tu sie tym nie martiwe tylko musze mame nauczyc ile dokakldnie ma lac i jak czesto a to zmoe byc gorsze taka nauka D

mromanow
    Guest

mama otwierala pojemnik?
    u mnie kategoryczny zakaz bo karmic jej nie bede kazal tylko spryskiwac terr strzykawka z igla. tak wiec nie ma potrzeby otwierania terra. wyaje mi sie ze ptasznik nie ma jak uciec.... chyba :/ z tego co widze to przy opiece mam wszysrtko jest mozliwe
    czy moj pomysl sie uda powiem po wakacjach

Makthom
    Guest

Strzykawaka z igla? a nie boisz sie, ze pajak to zaatakuje? Wiesz co Ci radze, jest cos bardzo podbnego do igly, a mianowicie takie urzadzenie do kroplowki, zapomnialem jak sie nawywa, ale igle sie wyjmuje i zostaje sama taka rureczka cieniutka, normalny ideal...

Mefisto
    Guest

Tzw. Motylek.

Pomysł dobry, ale to chyba nie jest dostępne w kazdej aptece, jak zwykłe igły. Choć mogę się mylić.

Makthom
    Guest

Powinno być, warte wypróbowania, powiem tyle, że mojego motylka znalazłem w domu, skąd to się wzięło? nie wiem, ale oprócz tego było tam parę igieł i strzykawek- normalne siedlisko narkomanów... chociaż sprzę, chociaż nieużywany, to kilka lat pewnie ma... Ale fajnie sie tym podlewa, naprawdę...

mromanow
    Guest

wielkie dzieki za podpowiedz!!!!!!!! powaznie!!!!!!!
    nie pomyslalem co do ataku pajaczka wlasnie na igle... hmm a moze i to sie przytarafic :/
    poszukam w aptekach jak nie znajde to jakos sobie poradze byle by to miec
    jeszcze raz dzieki za twoj pomysl i wszystkie rady przy tym temacie!!!!

Uprawnienia umieszczania postów