Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: kontakt z pajakami a zdrowie

Awikularia
    Guest

Re: kontakt z pajakami a zdrowie

Nie wiem jakie, najpierw morfologie krwi, razem z tym moze zelazo. Jak nic z tego nie wyniknie, kolejne badania, moze jakies neurologiczne lub alergologiczne...

roko
    Guest

eeg owszem tomograf i prześwietlenie płuc
    pozdrawiam!

aLiCe
    Guest

Wojtas.. moja rada jak nic Ci nie wyszlo na tych badaniach co Ci teraz proponuja, idz do lekaza najlepiej neurologa spytaj czy wie co to hiperwentylacja
    Jesli wie kaz sie przebadac

Ja odwiedzilam 15 DOKLADNIE!!! lekarzy nim dowiedzialam sie co mi jest, raz sa ataki slabe, raz mocniejsze i faktycznie czasem to strasznie wyglada... Praktycznie zadne badania nic nie wykryly, tylko jeden lekarz u ktorego bylam z mama zagadal sie z nami, a mnie sie akurat zrobilo zle, z ciekawosci mnie przebadal i poinformowal mnie co mi jest i co mam robic w razie gdy mi sie zaczyna krecic w glowie O czym nizej..

Narazie nim pojdziesz do lekarza bo wiem ze nie pobiegniesz zaraz od monitora, a zrobi Ci sie slabo usiadz i naloz sobie woreczek foliowy na usta tak jak robia wachacze kleju, jesli zrobi Ci sie lepiej olej lekarza - masz hiperwentylacje :P Naucz sie z tym zyc, proponuje medytacje itp.. Gdyz przy naglych przyplywach emocji mozesz wlasnie czuc conieco ze sie z Toba dzieje.. Zrezygnuj z pajakow ktore przyprawiaja Cie o szybsze bicie serca i luzik.. Po jakims czasie sie wszystko uspokaja..
    Ale na wszelki wypadek nie rezygnuj z lekarzy przebadaj sie dokladnie... To co ja Ci mowie mozesz nasunac lekarzowi, gdyz jest to choroba zadka i trudna do wykrycia przez to iz nie kazdy lekarz wpada na pomysl zeby Cie przebadac, a Ty jak ***** mozesz latac 3 lata po lekarzach tak jak ja

pozdro

Atrax Robustus
    Guest

Mam ostatnio to samo... Kazdy wiekszy stres = dusznosci + ucisk w glowie + przyspieszone bicie serca.
    Ja to sklasyfikowalem do objawow nerwicy, ktora po pewnych ostatnich wydarzeniach mialem prawo dostac. Ale to moze tez byc to, o czym pisze aLiCe... i jak czytam o objawach, to chyba tak jest.

Kurde... to mi naprawde na hiperwentylacje wyglada. Mianowicie, nawet gdy probuje zlapac na maxa wdech, to wydaje mi sie, jakbym oddychal dosc plytko. (mam tak dopiero od miesiaca)

aLiCe
    Guest

Atrax sproboj z worem naprawde pomaga
    Znajoma mamy tez ma stwierdzana hiperwentylacje i co? I lekarz o worku nie wiedzial, za moja rada teraz korzysta, tylko dowcipnie jest jak w centrum miasta ide, nagle siadam i wyciagam wora buhahah

WaRiaT_1986
    Guest

aLiCe nieźle. Ja to mam częste krwotoki z nosa a co najdziwniejsze z prawej dziurki. Przeważnie z rana jak wstane.
    I mam takie pytanko co to jest dokładnie ta hiperwentylacja ? Choroba czy co i czego to jest skutkiem ?

Nazar
    Guest

Wpisz w google

Uprawnienia umieszczania postów