-
Re: NOWY SPOSOB LAPANIA OWADOW!!!!
uzywam dokladnie takiego samego sposobu jak kolega morda )
-
ja karmie wszystkie male pajaki pinkami... Od L1... I nie kroje pinek...
-
Tak PMajdan??? Ja mieszkam na 9 piętrze i tutaj wogole nie ma owadów!!! Otwieranie okna i swiecenie swiatla nic nie daja! Buuuuuuuuuuuuu!!!!!!
-
A ja mam jeszcze lepszy pomysł... wykonuje 2 kroki na lewo od terrarium ptasznika, sięgam to terra ze świerszczami i wyjmuję soczystego świerszcza śródziemnomorskiego... za 0zł !!!
-
ja staram sie nie wpuszacz gości przez okno bo mnie w nocy pogryzą. Mam pewnien zapas mączników i to mi wystarcza.
Kolejny wspaniały post Majdana o jego wspaniałych pomysłach, np trening ptasznika z patykiem. Zanim napiszesz posta pomyśl czy przpadkiem ktoś nie wymyślił tego co ty, tylko że wcześniej i czy to naparwde jest takie wspaniałe.
-
Tomasz no ja tez tak robie ale nie zwsze mam wyleg. Teraz rozdzielilem 2 populacje. Moj Nhandu (1wyl) nie je pinek, a jak je kroje to sie hmm.. to wyplywa z nich wszystko i kicha. A .. i praktykuje metode noc-siwatlo-onko
-
-
@PMajdan, morda: pozdro ze swistak.pl :-)
a tak na poważnie - w życiu bym nie podał mojemu pająkowi żarcia z odłowu - co żarł świerszcz, mucha lub inne karmowe tylko bóg raczy wiedzieć...
lepiej zapłacić kilka groszy w zoo za hodowlane, niż ryzykować zdrowiem pająka karmiąc go byle czym....
Uprawnienia umieszczania postów