Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Żarówka..... ale jak ?

madOx
    Guest

Re: Żarówka..... ale jak ?

Nazar daruj sobie. Chodzi oto ze jak ktos zadaje takie pytanie, to co bedzie sie dzialo pozniej. Jak narazie to nie Ty nie mozesz zromumiec wypowiedzi PMajdan'a.
    weds jesli masz na biurku terrarium lub pojemnik to wystarczy zwykla lampka z zarowka 15W(np biala w dzien, na noc lub wieczor czerwona), Jesli masz regal to kup oprawke zamontuj ja na gorze pólki.Jesli chodzi o pstryczka elektryczka to opisal juz werni

Pozdrawiam

weds
    Guest

Chyba faktycznie źle skonstruowałem pytanie... trochę niestylistycznie Nie wiedziałem że żarówke należy zamontować poza terrarium - myślałem że ma być wewnątrz ( w FAQ nic o tym nie pisze : P). A pająka (Smithi) już hoduje od L2 ( teraz jest po siódmej wylince ) i czuje się dobrze.

mich
    Guest

Wcale nie musi byc na zewnatrz... duzo osob (w tym ja) ma ja zamontowana wewnatrz, pod pokrywa i jes luzik.

Awikularia
    Guest

No wlasnie. Ja mam czesc na zewnatrz i czesc wewnatrz i woda paruje w takim samym tempie... Pajaki na zarowki nie wlaza, a jezeli juz, to w poblize i sie rozkladaja jak do opalania.

Harciarz
    Guest

hehe, ja avicularie podgrzewam jedną żarówką z i ciągle przy niej siedzi, wieczorami spaceruje po terrarium

Uprawnienia umieszczania postów