Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: UCIEKŁ MURINUS - co zrobić??

msk
    Guest

Re: UCIEKŁ MURINUS - co zrobić??

Odpowiadajac na pytanie: kup drugiego i powiedz, ze sie odnalazl.

FoKs
    Guest

hmm mi 2 razy uciekl kedzior raz znalazłem go pod fotelem ;] a raz w szufladzie do ktorej niemial dostepu ale wkoncu to skubane zwierzaki hmm mowisz gdzie go szukac hmm napisz ile wylinek mial bo jak 1/2 to raczej go juz szukac nie musisz

werni
    Guest

Witam.
    Widzę, że się sezon na ucieczki rozpoczął.. :> Wg. mnie znalezienie uciekiniera to kwestia szczęścia i tylko tego.. Uważaj przy łapaniu jaj się już znajdzie - naprawdę bardzo zestresowane są po ucieczce.. POWODZENIA!!

kmietek
    Guest

jak miz wial vagans to wysztkie szafu byly odsuwane i wszystkie zakamarki przejzane...ale znalazł sie dopiero po 2 tygodniach

piasek
    Guest

Znalazłem go w łóżku - ale chyba się nie chciał kochać bo uciekał A ja musiałem spać 1 noc w pokoju stołowym - porażka
    Dzięki for all za informacje
    pozdrówka

werni
    Guest

piasek, witaj w Klubie Szczęliwych Znalazców Uciekających Pająków. Ja z moim spałem całą noc w jednym pokoju. Jak narazie wynik zawodów w uciekanie w tym sezonie:

terraryści 2:0 pająki

przynajmniej narazie tak mi wychodzi.. :>

Nazar
    Guest

Heheh zastanawiam sie tylko jak to sie dzieje ze wam pajaki zwiewaja

Awikularia
    Guest

Nazar, a coz cie to dziwi? Mi raz na jakis czas cos ucieka, w tym roku byl to Ch. andersoni, H. hercules i w ten poniedzialek P. irminia - wszystkie pajaki duze. Znalazly sie, chociaz przy pierwszym rozbieralam z moim facetem lozko, aby go wydobyc... Rok temu obudzilam sie z B. albopilosum w lozku... Kazdemu sie zdarza ucieczka pajaka.

psimon
    Guest

Zdarza się! Przedwczoraj uciekła mi L.cristata w nocy, otworzyła sobie sama pudełko a później jakiś cudem sforsowała szparę pomiędzy szybami. Na szczęście rano się znalazła, siedziała w moich spodniach :-)

morda
    Guest

Dobrze, że ich nie ubrałeś. Mi nic nigdy nie uciekło. Kumplowi uciekł 2x murinus (raz złapał, drugi raz kot się nim zajął i R.I.P.) i jedna Stroamtopelma (złapana po 1,5 misiąca). 3 pająki w niecały miesiąc. Powód: szyby nie były niczym ograniczone. Pajaki je podniosły i fru na wolość...

Uprawnienia umieszczania postów