-
UCIEKŁ MURINUS - co zrobić??
Porażka roku dosłownie. Co moge zrobić jeśli nawiał murinus?? Gdzie go szukać?? Kurcze obawiam się bo najsłabszego to on jadu nie ma. A pozatym mieszka u mnie tymczasowo osoba uczulona na jad, więc musze go szybko znaleść.
Prosze odpiszcie.
Ps. a może jest we wrocławiu ktoś kto lubi szukać pająkow??
-
Re: UCIEKŁ MURINUS - co zrobić??
Najpierw musisz sie uspokoić ten pająk jest bardziej spanikowany niż ty najpierw po pokoju porozstawiaj ciemne norki i co jakiś czas sprawdzaj czy go w którejś z nich nie ma i do tego przeczesz cały pokój w którym on był też mi nie dawno nawiał pajączek i zrobiłem jak napisałem pare godzin mineło a on siedział skulony w jednej z norek. powinno poskutkować nara.
POZDRO 600 POZDRO 600...
-
do tych ciemnych norek wsadz wilgotną szmatke
-
Wiesz co, najlepiej uciekaj!!!Pouszczelniaj wszystko, nie zostaw nic do jedzenia dla niego i poczekaj aż zdechnie. Mój brat miał niebezpieczną przygodę, prawie mu uciekł ale złapaliśmy go zanim zniknął nam z oczu.
-
piasek po której wylince murinus ?
-
he to fakt pech .. moze jak zrobi gnaizdo to go znajdziesz ......
-
Zobacz czy w pokoju nie ma żadnych niedostępnych dla ciebie szczelin,jak są to zatkaj je czymś,zamknij pokój i tak jak inni mówią,porozstawiaj te norki,najlepiej w ciemnych miejscach albo w kątach ścian,pod meblami też możesz.
-
-
a jak on juz siedzi w ktorejs z tych niedostepnych miejsc to po zatkaniu juz raczej nie wyjdzie.
-
Murinusy nie potrzebują dużej wilgotności. Najlepiej szukaj go w ciepłych miejscach. Znajdziesz go pewnie dopiero jak zrobi gniazdo...
Uprawnienia umieszczania postów