-
Re: Pora Obiadowa
Po prostu chodzi oto że: pająk wieczorem np. po godz. 18 robi się aktywniejszy, a jak aktywniejszy to bardziej na łowy gotowy...;]
Tak to widze.
-
u mojego tez tak jest.po poludniu jak wroce z budy wrzuce mu pokarm to nic sie nie dzieje.a wieczorkiem to panuje terror.jak jest glodna to rzuca sie na wszystko co sie rusza.
a pomysl ze matka budzi cie o 4 w nocy i daje Ci obiad lub kolacje.Zjesz?
-
Ja pozostaje przy przy twierdzeniu że ptaszniki mają jakiś rodzaj poczucia czasu .
POZDRO 600 POZDRO 600...
-
ok daleko na tym twierdzeniu zajedziesz
pozdrawiam!
-
Nikt jeszcze nie potwierdził tego że tak nie jest .
POZDRO 600 POZDRO 600...
-
moje pajączki rzucają sie na mączniaki rano - po południu jak wrzuce to rzuci sie na niego, ukąsi i zostawi
-
U mnie z reguły nie gra roli pora, czasami tylko Calcata nie atakuje w dzien tylko dopiero wieczorem, ale to jest wogole dziwny pajak :P
-
Najlepsze jest to że moja Boehmei Przez całe południe się opala a po godzinie 18 stoi przed norą w pozycji bojowej i wtedy wydaje mi sie że ona wie że zaraz przyjdzie obiadek a tak wogóle w południe jest jasno i po 18 także...
POZDRO 600 POZDRO 600...
-
moja avicularia w ciagu 3 dni zjadła 6 białych robaków, az boje sie sprawdzac czy zjadła by jeszcze, znajomy mowil mi ze mozna przekarmic pajaka a wtedy przy wylince pęka:/ czy to prawda??
-
??? no pierwszy raz sie spotykam z takim twierdzeniem że pająk pęka przy wylince nie to raczej nie możliwe pająk z powodu przejedzenia i wysokiej temperatury szybciej rośnie ale wtedy krócej żyje na ten temat pisze w FAQ.
POZDRO 600 POZDRO 600...
Uprawnienia umieszczania postów