Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Pora Obiadowa

chrzanu
    Guest

Re: Pora Obiadowa

Po prostu chodzi oto że: pająk wieczorem np. po godz. 18 robi się aktywniejszy, a jak aktywniejszy to bardziej na łowy gotowy...;]

Tak to widze.

majes
    Guest

u mojego tez tak jest.po poludniu jak wroce z budy wrzuce mu pokarm to nic sie nie dzieje.a wieczorkiem to panuje terror.jak jest glodna to rzuca sie na wszystko co sie rusza.
    a pomysl ze matka budzi cie o 4 w nocy i daje Ci obiad lub kolacje.Zjesz?

boehmei1
    Guest

Ja pozostaje przy przy twierdzeniu że ptaszniki mają jakiś rodzaj poczucia czasu .

POZDRO 600 POZDRO 600...

roko
    Guest

ok daleko na tym twierdzeniu zajedziesz
    pozdrawiam!

boehmei1
    Guest

Nikt jeszcze nie potwierdził tego że tak nie jest .

POZDRO 600 POZDRO 600...

KaMiL_15
    Guest

moje pajączki rzucają sie na mączniaki rano - po południu jak wrzuce to rzuci sie na niego, ukąsi i zostawi

rastafaq
    Guest

U mnie z reguły nie gra roli pora, czasami tylko Calcata nie atakuje w dzien tylko dopiero wieczorem, ale to jest wogole dziwny pajak :P

boehmei1
    Guest

Najlepsze jest to że moja Boehmei Przez całe południe się opala a po godzinie 18 stoi przed norą w pozycji bojowej i wtedy wydaje mi sie że ona wie że zaraz przyjdzie obiadek a tak wogóle w południe jest jasno i po 18 także...

POZDRO 600 POZDRO 600...

Harciarz
    Guest

moja avicularia w ciagu 3 dni zjadła 6 białych robaków, az boje sie sprawdzac czy zjadła by jeszcze, znajomy mowil mi ze mozna przekarmic pajaka a wtedy przy wylince pęka:/ czy to prawda??

boehmei1
    Guest

??? no pierwszy raz sie spotykam z takim twierdzeniem że pająk pęka przy wylince nie to raczej nie możliwe pająk z powodu przejedzenia i wysokiej temperatury szybciej rośnie ale wtedy krócej żyje na ten temat pisze w FAQ.

POZDRO 600 POZDRO 600...

Uprawnienia umieszczania postów