Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Latarka I Mój Ptasznik

boehmei1
    Guest

Latarka I Mój Ptasznik

Mam pytanie gdy mój pająk coś sobie wcina w norce to mnie ciekawi co on tam kombinuje i tu mam problem ponieważ w norce jest ciemno i wogóle nie widać ptasznika to czy wtedy moge użyć np. Latarki albo czegoś w tym stylu?? Aha i czy pająki mają jakiś rodzaj poczucia czasu.

pac
    Guest

Re: Latarka I Mój Ptasznik

ja korzystam z latarki i moim pajaczkom to najwyrazniej nie przeszkadza bo wcinaja niezrazone tym a co do czasu to IMHO wydaje mi sie ze sa na to zbyt prymitywne istotki

Cine_k
    Guest

Dokladnie :-) Mojemu vagansowi nie przeszkadza latarka, tylko aby to nie byl jakis silny strumien swiatla.

roko
    Guest

dla pewnosci polecal bym czerwoną lampjke tego napewno nie zauważy
    pozdrawiam!

boehmei1
    Guest

posiadam czerwoną lampke ale służy ona do ogrzewania tarrarium ale nawet jak ona świeci to nic nie widać w kryjówce.

POZDRO 600 POZDRO 600...

Awikularia
    Guest

Zadne zwierze nie ma poczucia czasu.
    Ja bardzo czesto w nocy zagladam z latarka do moich pajakow. Nie zauwazylam, zeby im to przeszkadzalo w jakis sposob. Niektore, kiedy cos buduja, zamieraja na chwilke, ale potem kontynuuja swoje dzielo.

rastafaq
    Guest

A czy jak mnie wola kolega z podwórka to moge wyjrzec przez okno azeby go ujrzec ?? - to pytanie ma taki sam sens jak twoje.

A swoja droga........MOŻNA.

boehmei1
    Guest

Dzięki za wszystie informacje.

POZDRO 600 POZDRO 600...

Uprawnienia umieszczania postów