Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Sory ale musze :D

msk
    Guest

Re: Sory ale musze :D

Masz racje, no more "comence".

kamil1987
    Guest

Gratulacje..to kiedy pijemy ??

Neo2
    Guest

Jak chcesz to wpadaj jutro do wawy, mam dzień sportu w szkole wiec moge na sportowo oblać mój pierwszy kokon.

GALN
    Guest

No i wszystko pięknie się zakończyło jak pisałem pytanie do Awi było wszystko ok pomyślałem że mineło 6 tygodni to zerknę co tam jest w tym kokonie mojej rozea popatrzyłem i pomyślałem zrobię to rano mineły 4 godziny właśnie ciekawość mnie męczyła zszedłem patrzę a rozea kończy posiłek lol i nici z małych pajączków.Człowiek uczy się na błędach miałem go zabrać i sztucznie inkubować ale postanowiłem go zostawić i teraz mam co chciałem .Na przyszłość będę mądrzejszy hihihi ale przynajmniej ta moja "mamusia" nabrała krągłości

Neo2 widzisz jak to jest czekałem 15 miesięcy na kokon a teraz klapa zabieraj kokon jak najprędzej jak nie chcesz mieć niemiłej niespodzianki.

Grażynka
    Guest

ale SZOK fajną musiałeś mieć mine :P

GALN
    Guest

e tam przeczówałem że tak będzie kuzyn się ze mnie śmieje że jeszcze mu mówiłem że muszę ten kokon wyciągnąć przed wczoraj bo ta samiczka jest niepewna ale jestem leniuszek i stało się nie bedę biadolił było mineło jak zobaczyłem że kokonu nie ma i reszcztki samica wsysa to się uśmiechnołem i pomyślałem a jednak znowu miałem rację hihihihih

GALN
    Guest

nawet dostałem pocztówkę z Iraku ale te wiadomości szybko się rozchodzą http://www.ryano.net/iraq/?1183778

pac
    Guest

hehehe widze ze nawet w iraku wiedza o Twoich zainteresowaniach

Uprawnienia umieszczania postów