-
Wylinka a jedzenie
Czy pająki mogą zjeść swoją wylinkę?Bo tej nocy mój Vagans L2 zamienił się w L3,a wylinki nie mogłem znaleźć.Może była gdzieś w ziemi?
-
Re: Wylinka a jedzenie
Think! A jak miałby to zrobić? wyssać?? Wg mnie wbudował ją w kryjówkę... innej możliwosci chyba nie ma. Sprawdź to.
-
Nom mój vagans jak przechodził L6 to caly czas siedzial na wylince, delikatnie wyciągnolem ją pęsetą i nic. Okazalo sie ze siedział, bo mu było wygodnie :]
-
Tak - zdarza się, że ptaszniki zjadają stary pancerzyk. Ale może być też tak, jak mówi Tomash - pajączek mógł wkomponować stary garniturek w kryjówkę. Poszukaj dokładnie. Ta skórka nie była zbyt wielka - może jej nie dostrzegłeś.
-
Raz był ten wątek o zjadaniu wylinek, jest to mozliwe..ale zdarza sie bardzo rzadko.
-
A zdarza sie to gdy ptasznik ma zamalo skladnikow odrzywczych a w wylince znajdze tego pelno wiec sobie chrupa
-
Moj vagans jak przeszedl 7 wylinke to po godzinie zaczal ja gryz niestety nie nadawala sie juz do sprawdzenia plci (
-
Zaraz zaraz nie rozumiem... jak pająk może zjadać wylinkę, przecież to martwe, suche, kruche i wogóle...
-
tomash_k z Twojej postawy wynika, ze nigdy nie jadles zadnego ciasta.
-
proste - wypuszcza soki trawienne na wylinka tak jak na ofiare i wsysa... widze ze masz pojecie o pobieraniu pokarmu przez ptasznika ;p
Uprawnienia umieszczania postów