Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wylinka a jedzenie

Mieszany widok

BooYaKa
    Guest

Wylinka a jedzenie

Czy pająki mogą zjeść swoją wylinkę?Bo tej nocy mój Vagans L2 zamienił się w L3,a wylinki nie mogłem znaleźć.Może była gdzieś w ziemi?

tomash_k
    Guest

Re: Wylinka a jedzenie

Think! A jak miałby to zrobić? wyssać?? Wg mnie wbudował ją w kryjówkę... innej możliwosci chyba nie ma. Sprawdź to.

KaMiL_15
    Guest

Nom mój vagans jak przechodził L6 to caly czas siedzial na wylince, delikatnie wyciągnolem ją pęsetą i nic. Okazalo sie ze siedział, bo mu było wygodnie :]

Mefisto
    Guest

Tak - zdarza się, że ptaszniki zjadają stary pancerzyk. Ale może być też tak, jak mówi Tomash - pajączek mógł wkomponować stary garniturek w kryjówkę. Poszukaj dokładnie. Ta skórka nie była zbyt wielka - może jej nie dostrzegłeś.

RAMMSTEIN1
    Guest

Raz był ten wątek o zjadaniu wylinek, jest to mozliwe..ale zdarza sie bardzo rzadko.

_INVISIBLE_
    Guest

A zdarza sie to gdy ptasznik ma zamalo skladnikow odrzywczych a w wylince znajdze tego pelno wiec sobie chrupa

madOx
    Guest

Moj vagans jak przeszedl 7 wylinke to po godzinie zaczal ja gryz niestety nie nadawala sie juz do sprawdzenia plci (

tomash_k
    Guest

Zaraz zaraz nie rozumiem... jak pająk może zjadać wylinkę, przecież to martwe, suche, kruche i wogóle...

msk
    Guest

tomash_k z Twojej postawy wynika, ze nigdy nie jadles zadnego ciasta.

Diabolo
    Guest

proste - wypuszcza soki trawienne na wylinka tak jak na ofiare i wsysa... widze ze masz pojecie o pobieraniu pokarmu przez ptasznika ;p

Uprawnienia umieszczania postów