Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Normalne czy nie?

tomash_k
    Guest

Re: Normalne czy nie?

znawcy to oni są , tyle że złośliwi ja też czasem taki jestem <lol>

Widzisz Death, każdy ptasznik ma swoj odmienny charakter no wiec np twoj może byc milutki, moj cambridgei jest strachliwy (raz mi zwiał pod rękaw od bluzy gdy go przekladalem do wiekszego pojemnika) , a inny jeszcze osobnik może być agresywny i kąsać ile wlezie.. tak jak z ludźmi :P

GALN
    Guest

właśnie tak jak mój cambridgei jak był po 7 wylince to miesiąc go przenosiłem i nie dało rady tak się go bałem nie było sposobu a teraz jest większy i jakiś taki spokojny wolny nie stawia się pająk pająk pająkowi nie równy Death ile go masz i ile czasu jest taki spokojny wszystko się mu może jeszcze odmienić.Nie ma co po miesziącu takiego zachowania pisać że jest to spokojny osobnik jeśli od 1 wylinki do swojej śmierci by się tak zachowywał można wtedy tak powiedzieć.

pac
    Guest

narazie to Ty piszesz pierdoly o glaskaniu ptasznika.. to ja Ci cos powiem: ptasznik to nie jest przytulanka.. to jest zwierzatko do ogladania tak jak rybki.. rybki tez wyciagasz zeby poglaskac??? a jak Ci nie pasuje to mowie zebys sobie kupila pluszowego misia...

Nazar
    Guest

O tak pluszowy mis bedzie najlepszy

Nazar
    Guest

JA tam nawet smitasa nie biore na rece. Kurcze paka PO CO???????????????

RAMMSTEIN1
    Guest

Death zadała pytanie na które dostała odpowiedź, więc zachowajcie dla siebie komentarze "kup pluszowego miśka" lub cos w tym stylu. ok ?

Neo2
    Guest

Ramm dziwne że jak jakis facet zada takie pytanie to go nie bronisz, a tu Panna i odrazu stajesz w jej obronie . Też chcialem bronic jej ale dałem sobie spokoj heh

msk
    Guest

Bo Ramm mysli, ze jesli jej bedzie bronil, to go tez bedzie glaskala po odwloku.

roko
    Guest

ey msk co ty tego rammsteina tak atakujesz spoko z niego koles
    pozdrawiam!

tomash_k
    Guest

buaha, fajny temat się nam zrobił a miało być o ptasznikach...

Uprawnienia umieszczania postów