Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Normalne czy nie?

Mieszany widok

Death
    Guest

Normalne czy nie?

Mój ptasznik P.Cambridgei jest dość dziwny... Potrafi godzinami siedziec na ręce, pozwala się głaskać po odwłoku, nogach i nic sobie z tego nie robi. Wiem że z reguły są ona agresywne.... Czy powinnam się martwić?

RAMMSTEIN1
    Guest

Re: Normalne czy nie?

A to nowość
    Być może będzie miał wylinke że taki spokojny.
    Zwykle P. cambridgei uciekaja i napewno nie daja się głaskać, najlepiej odlłoz pająka do terrarium i nie wyciągaj =)

Death
    Guest

Zapomniałam dodać, że jak jest w terrarium to siedzi tylko na konarze i w ogóle się nie rusza. A gdy ja biorę na rękę trochę połazi i siada, przeważnie układając łapki jak do snu. Na początku uciekała i nie dawała się głaskać, ale też siedziała spokojnie na ręce, ramieniu, głowie czy gdzie tam wyłaziła...I niewiem czy po prostu w jakimś sensie się oswoiła czy co... ? :--/

morda
    Guest

Pająk nigdy się nie oswoi.

Może lepiej by było jakbyś kupił chomika?

tomash_k
    Guest

Po prostu posiadasz b.spokojnego osobnika. A po której wylince?

pac
    Guest

jestem za!! niech idzie do sklepu i sobie kupi chomika... albo tez nie... lepiej do zabawkowego i polecam jakiegos misia pluszowego.. temu przynajmniej krzywdy nie wyrzadzi.... choc kto ją tam wie

RAMMSTEIN1
    Guest

pac - daj spokoj, nie bądź złośliwy :>:>

Death - fajny osobnik Ci sie trafił. :-)

pac
    Guest

rammstein powinienes jeszcze jedna strone sobie dopisac do profilu racjonalista.pl znasz??? jesli nie to polecam.. duzo ciekawostek o falszu i hipokryzji ) ..

RAMMSTEIN1
    Guest

Znam tą stronke, dzięki

Death
    Guest

Jest po 5 wylince...dzięki za poważne odpowiedzi. Co niektórym z Was należy współczuć, jesteście złośliwi do bólu. Znawcy od siedmiu boleście, nie wiecie to się, albo nie chcecie powiedzieć to nie i nie piszcie pierdół... >:[

Uprawnienia umieszczania postów