-
Re: B Albopilosum
dzisiaj zżucił mi właśnie 12L i kurde nie mam pewności czy to samiec czy samica oglądałem wylinke ale tam nie za bardzo widać tego miejsca a jak go dam na szybe i oglądam no to coś tam widze taki przedziałeczek kurde nie wiem co myśleć
-
nio to narazie wielka nie wiadoma jak masz możliwośc pstrynij fotke sie zobaczy a napelnianie bulbusów no poprostu są napełniąne widać je wyraźnie
pozdrawiam!
-
stary jedną wylinkę zawsze się można pomylić u mojego po 11 wylince pojawiły się bulbusy ,zobacz na 1 parę nóg jeśli to samiec to na pierwszym stawie bedzie miał małe haczyki żadko one nie występują dla pewności zobacz na nogogłaszczki u namicy są one szczupłe i owalne a u dorosłego samca płaskie i po spodniej stronie zauważysz takie niby perełki u albopilosum widać bardzo dokładnie są dość spore i takie jakby podwójne jedna za drugą.To są te bulbusy.Podaj jeszcze ile cm ma pajączek ,samce jakoś tak zawsze są dużo mniejsze.
-
jak to nie widać miejsca... a zwilzoną pensetą potraktowales odwłok??
-
dzięki za rady POZDRAWIAM
-
podam ci ile ma cm ale nie dzisiaj bo ściepnął mi wylinke dzisiaj i nie chce go za bardzo męczyć ok nara
-
Robi pajęczyne, wchodzi pod nią, spuszcza się na nią. Póżniej wstaje i nasieniem napełnia bulbusy
-
-
Uprawnienia umieszczania postów