-
Re: problem z okresleniem wylinki
sluchaj, jak mowili ze po 1 wylince, to nie masz sie czym przejmowac - jesli to nimfa. a jesli jest dalej niz po 1 wyl to mozesz sie tylko cieszyc.
problem wiekszy jest, gdy kupujesz pajaka po 2 czy 3 wylince, a ten wyglada jak po 1. bo albo to zalezy od warunkow, albo od osobnika, albo sprzedawca cie oszukal
-
i właśnie dlatego sadze ze sprzedawanie pajaków według wilinek jest troszeke bez sensu, przy pajakach powinno sie podawać ile ma cm a nie ile wylinek. Bo jeśli sprzedawca jest nieuczciwy tozawsze moze dodać ta 1 czy 2 wylinki a my nic mu nie mozemy zarzucić bo to moze byc przez warunki w jakich byl trzymany........
-
zgadzam sie z Toba.nieraz mi sie to zdazylo
-
Ostatnio dochodzą do wniosku, że co mi da to, że będe wiedział po ilu wylinkach jest pająk.
Jak samiec to i tak dorośnie po tych 9-12. Samice poznam, że jest dorosła po rozmiarach. Na zachodnich stronach nie spotkałem się z takim określaniem wylinek. Oni piszą po prostu jak duży jest pająk.
-
i my tez tak powinniśmy robić, ale..... Polska to oprny naród :P i pewnie sie nie uda......a szkoda
-
a noz sie uda.wystarczy sprzedajacych poprawiac az do skutku;D
-
juz wtedy nie powinno byc tych oszustw "wylinkowych" ;D
-
Czyli reasumujac zeby zamknac temat
G rosea majaca 9mm bedzie po ktorej wylince?
B. albopilosum po 3-4mm to ktora wylinka?
z gory dzieki za odpwiedz
-
na pewno oba po 1
nikt by nie sprzedawal pajakow po 3 wylince jako po 1..
Uprawnienia umieszczania postów