Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: w piwnicy

Natkas
    Guest

Re: w piwnicy

tylko zalezy co on juz trzyma w domu, ja np.swoich rodzicow postawilam przed faktem dokonanym juz 8 razy i przed nastepnym musze troche odczekac, tym bardziej ze dostalam kategoryczny zakaz hodowli "nawet biedronki", o pajakach nie mowiac.

TheMetal
    Guest

Przegdaj staruszków i tyle. Ja tak zrobiłem , jak powiedzieli że nie ma mowy to odparłem, że "musze mieć jakieś hobby/zainteresowanie, i że nie pozwalają sie rozwijać dziwecku" ;] - przeszło bez broblemu tym badziej że piewsze 2 pająki były ok 2 wyl więc wyglądały niewinnie. Potem następne tojuz dochodziły na bazie starej gadki - "musze rozwijać swoje hobby , aj jak mam to robić hodując tykl 2 ( 3 , 4) gatunki" i teraz zapowiedziałem im następnego i tylko machnęli ręka -kwstia przyzwyczaenia ;]

PMajdan
    Guest

U mnie to juz wyglada tak.....

-"o nowy pajak, kupiles?"
    -"... no pod lozkiem go nie znalazlem"
    -"a to taki sam jak ten duzy?"
    -"nie, inny"
    -"aha... to wez go nakarm"
    -"..."

BooYaKa
    Guest

Mi też mama zabrania trzymać pajaki, a wcale nie trzymam ich w piwnicy.Postawilem je na biurku i starzy wogóle nie zwracają na nie uwagi.Wczoraj moja stara zajrzała do wnęki, gdzie stoją 2 pojemniki na mocz z ptasznikami i nawet się nie kapnęła.Najciemniej jest pod latarnią.

michał ptasznik
    Guest

u mnie bylo tak ze powiedzialem ze chce miec pajaka a oni ze jak sam bede przy nim wszystko robil i wydawal tylko swoje siano na niego to pozwola :-) i takim sposobem mam juz 3 szykuje sie 4 :-)

morda
    Guest

Ja mam luz. Pająki stoją w pokoju i sie niczym nie martwie. Pod moją nieobecność mama opiekuje się "wilgotnością".

kak
    Guest

ja z ojcem nie mam problemow, natomiast mama.. hm nie chce slyszec o pajakch, wiec stawiam ja wciaz przed faktem dokonanym albo kupuje 2 i mowie ze to na handel, bo w miescie sprzedam drozej :>

Yeter
    Guest

Przy pierwszym też postawiłem przed faktem... Nastepne juz przynosilem bez pytania a kedziezawca tata mi kupil :| (paranoja bo nie zgadzal sie na nie)
    Z pająkami nie ma problemu, teraz chcialbym wezyka i zaczynają sie schody /

Grażynka
    Guest

mam to samo z wezykiem

krzdab2150
    Guest

U mnie dziewczyna się trochę burzyła i nie chiała spać tam, gdzie pająki a matka podkreśla przy zakupie nowych, że jestem nienormalny...
    Wasze historie to nic nowego, przeważnie albo starzy, albo drugie połowy i tak będą z czegoś niezadowolone (brzydki, ucieknie, ugryzie, umrę itp) tak więc polecam metodę faktów dokonanych )

Uprawnienia umieszczania postów