-
w piwnicy
interesuje sie juz od bardzo dawna ptasznikami z moim jednym kumplem lecz rodzice nam nie pozwalaja na kupno i wpadlismy na poysl zeby chodowac w piwnicy tylko najwiecej sie boje o temperature i czy nie bede musial mu dac jakiejs wiekszej mocy a wy jak sadzicie dobry pomysl ??
-
Re: w piwnicy
Hoduj pod łóżkiem, w szafie, mało jest możliwości?? A zanim dorośnie to coś wymyślisz.
-
eee no wiesz zalezy na jaką skale planujdeci to zrobić jak 2-3 pająki do 25 lampka starczy tylko ze musielibiscie pokombinowac z utrzymaniem temperatury powyzej 17 stopni;p
-
będe szczery.....nie najlepszy pomysł,no ale w końcu to Ty decydujesz ...
-
Oczywiscie mozesz tylko w piwnicy musisz miec non stop wlaczona zarowke.
BO temp tam niskie bywaja:/
-
Zalezy jaka masz temperature w piwnicy, temperatura około 20-22 st. starczy na hodowanie pajaka ale będzie wolniej rosl i w ogole będzie mniejszy
a jezeli juz dogrzewac polecam zarówki 25 v. czerwone
-
a moze terra i kabel grzewczy ? Nie zmarzna, ale swiatła nie bedzi
-
sprobujcie lepiej w domu, ja trzymam na wysoookiej szafie gdzie na dodatek stoi duzo ozdobnych duperelkow - pod sufitem jest wystarczajaco cieplo i nikt tam nie patrzy. byly tez w biurku - tam mam taki balagan ze nikt ich nie znajdzie, a temperatury tez sa ok, cieplej niz w pokoju.
-
Jest tyle mozliwosci. Ale bez sensu je ukrywac - zero frajdy, sam klopot. Dogadaj sie lepiej z rodzicami.
-
Jezeli to blok... daruj sobie syf tam jest zawsze wszedzie sypia trutki na szczory myszy itd. grzyby itd w powietrzu, i wez pod uwage fakt ze bedziesz jeszcze pewnie musial walczyc z plaga mrowek a co do tego ze rodzicie nie pozwalaja ja swoich postawilme przed faktem dokonanym i wcale im nie przeskadza odkad go mam ... powodzenia
Uprawnienia umieszczania postów