Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: w piwnicy

Method_Man
    Guest

w piwnicy

interesuje sie juz od bardzo dawna ptasznikami z moim jednym kumplem lecz rodzice nam nie pozwalaja na kupno i wpadlismy na poysl zeby chodowac w piwnicy tylko najwiecej sie boje o temperature i czy nie bede musial mu dac jakiejs wiekszej mocy a wy jak sadzicie dobry pomysl ??

ponczos
    Guest

Re: w piwnicy

Hoduj pod łóżkiem, w szafie, mało jest możliwości?? A zanim dorośnie to coś wymyślisz.

marianex
    Guest

eee no wiesz zalezy na jaką skale planujdeci to zrobić jak 2-3 pająki do 25 lampka starczy tylko ze musielibiscie pokombinowac z utrzymaniem temperatury powyzej 17 stopni;p

x ray
    Guest

będe szczery.....nie najlepszy pomysł,no ale w końcu to Ty decydujesz ...

Nazar
    Guest

Oczywiscie mozesz tylko w piwnicy musisz miec non stop wlaczona zarowke.
    BO temp tam niskie bywaja:/

RAMMSTEIN1
    Guest

Zalezy jaka masz temperature w piwnicy, temperatura około 20-22 st. starczy na hodowanie pajaka ale będzie wolniej rosl i w ogole będzie mniejszy
    a jezeli juz dogrzewac polecam zarówki 25 v. czerwone

ell_motta
    Guest

a moze terra i kabel grzewczy ? Nie zmarzna, ale swiatła nie bedzi

Natkas
    Guest

sprobujcie lepiej w domu, ja trzymam na wysoookiej szafie gdzie na dodatek stoi duzo ozdobnych duperelkow - pod sufitem jest wystarczajaco cieplo i nikt tam nie patrzy. byly tez w biurku - tam mam taki balagan ze nikt ich nie znajdzie, a temperatury tez sa ok, cieplej niz w pokoju.

PMajdan
    Guest

Jest tyle mozliwosci. Ale bez sensu je ukrywac - zero frajdy, sam klopot. Dogadaj sie lepiej z rodzicami.

LUKa_
    Guest

Jezeli to blok... daruj sobie syf tam jest zawsze wszedzie sypia trutki na szczory myszy itd. grzyby itd w powietrzu, i wez pod uwage fakt ze bedziesz jeszcze pewnie musial walczyc z plaga mrowek a co do tego ze rodzicie nie pozwalaja ja swoich postawilme przed faktem dokonanym i wcale im nie przeskadza odkad go mam ... powodzenia

Uprawnienia umieszczania postów