Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: polskie pająki

kak
    Guest

Re: polskie pająki

moze jak tatuś zobaczył że kobieta pająków się nie boi, to uznał, że "i ja będę odważny" )

bio1
    Guest

Nie wiem czy to przejdzie bo moja mama jest uparta... chociaż jakbym się przeszedł do hodowcy...?? No ale najbliższy hodowca jest przynajmniej 50 km ode mnie a tyle mojej mamie się nie bedzie chciało jechać tylko po to żeby się przekonać, że te włoski nie są takie groźne... Mieszkam w takim miejscu, że jak ktoś w ogóle wie co to jest ptasznik, modliszka czy patyczak to jest już znawcą ... chyba zostają mi tylko modliszki i nasze pająki albo jakiś mały gatunek skorpiona...

msk
    Guest

Bio1, dla prawdziwego cpuna glod narkotyczny otwiera wszelkie drzwi.

morda
    Guest

Poskocz krasny jest chroniony.

Grażynka
    Guest

to niech mama pogada z awi na gg

Awikularia
    Guest

Tylko niech sie mama przedstawi, bo moge ja zjechac za glupie pytania :P :>

Atrax Robustus
    Guest

Niech mama przedzwoni
    Awikularia juz na pewno bedzie wiedziala, co jej powiedziec, wiec mysle, ze jezeli mama ten telefon wykona, to pajaka masz jak w banku ;]

tomash_k
    Guest

Bio przecież nie mieszkasz na aż takim za*upiu.. Właśnie zauwazylem ze mieszkasz niedaleko mnie... A jakoś sobie radze mimo że do najblizszego miasta mam 35km...
    Jak chcesz mamie pokazać jak ptaszniki są łagodne to przyjedz z nią do Opola - sklep zoologiczny Zebra na ul.Sienkiewicza.. jak zapytasz sprzedawce o ptaszniki to pokaże ci ich cały arsenał (tylko mają tam straszne ceny, lepiej przez neta kupic). Jak zaprowadzilem tam ojca to w koncu mi pozwolil bardziej rozwinąć swoją hodowlę... :P

Grażynka
    Guest

kuźwa szkoda ze u mnie nie ma takiego sklepu bo mi ojciec juz powiekszac kolekcji nie pozwala :|

bio1
    Guest

heh nie zgadniecie... dałem mamie poczytać opisy i forum i... zgodziła się!!! od wczoraj jestem właścicielem młodego kędziora

Uprawnienia umieszczania postów