-
Re: polskie pająki
moze jak tatuś zobaczył że kobieta pająków się nie boi, to uznał, że "i ja będę odważny" )
-
Nie wiem czy to przejdzie bo moja mama jest uparta... chociaż jakbym się przeszedł do hodowcy...?? No ale najbliższy hodowca jest przynajmniej 50 km ode mnie a tyle mojej mamie się nie bedzie chciało jechać tylko po to żeby się przekonać, że te włoski nie są takie groźne... Mieszkam w takim miejscu, że jak ktoś w ogóle wie co to jest ptasznik, modliszka czy patyczak to jest już znawcą ... chyba zostają mi tylko modliszki i nasze pająki albo jakiś mały gatunek skorpiona...
-
Bio1, dla prawdziwego cpuna glod narkotyczny otwiera wszelkie drzwi.
-
Poskocz krasny jest chroniony.
-
to niech mama pogada z awi na gg
-
-
Niech mama przedzwoni
Awikularia juz na pewno bedzie wiedziala, co jej powiedziec, wiec mysle, ze jezeli mama ten telefon wykona, to pajaka masz jak w banku ;]
-
Bio przecież nie mieszkasz na aż takim za*upiu.. Właśnie zauwazylem ze mieszkasz niedaleko mnie... A jakoś sobie radze mimo że do najblizszego miasta mam 35km...
Jak chcesz mamie pokazać jak ptaszniki są łagodne to przyjedz z nią do Opola - sklep zoologiczny Zebra na ul.Sienkiewicza.. jak zapytasz sprzedawce o ptaszniki to pokaże ci ich cały arsenał (tylko mają tam straszne ceny, lepiej przez neta kupic). Jak zaprowadzilem tam ojca to w koncu mi pozwolil bardziej rozwinąć swoją hodowlę... :P
-
-
heh nie zgadniecie... dałem mamie poczytać opisy i forum i... zgodziła się!!! od wczoraj jestem właścicielem młodego kędziora
Uprawnienia umieszczania postów