-
P. cambridgei - co z tymi pajeczynami???
Posiadam takiego pajaczka L2 - prawie L3 od 2 tygodni i od tego czasu nic nie robi tylko siedzi na sciance pojemnika (pojemnik po swierszczach plastkiowy z otworkami po bokachm 10x6x5), pajeczyny ani widu ani slychu. Wsadzilem mu troche cienkich deseczek. Czekam na porade - moze to tylko kwestia pomieszczenia ???
-
Re: P. cambridgei - co z tymi pajeczynami???
poprostu jest mlody i narazie tyle nie robi to nie jest zasadą ze on bedzie ich tony robić
pozdrawiam!
-
tony nie ale wcale nic jeszcze od 2 tygodni nie zrobil a pinek z ziemi nie chce jesc tylko siedzi na sciance ....
-
moze wylinka a po 2 kupiłem na giełdzie irminie i cambridgeia L3 oba no juz sa L4 ale powiem ci ze jak bedziesz na giełdzie zajzyj do biofila maja spox pudełka na ptaszorki jest takie za 2,50 w sam raz na takiego pajaka moj jest L4 i mu starcza ;]
no i jeszccze jak nie robi sieci to pewnie jego sprawa ale pozniej zrobi to go nei zobaczysz ;]
-
takiego malego ja trzymalem w pojemniku po kliszy ew. daj go do pojemnika na mocz.
Spoko, zacznie robic pajeczyny - zapewniam.
-
Daj go do pudełka na mocz albo do fiolki po kliszy. Lepiej to pierwsze.
-
ja mam cambridgei L3 i robi kupe pajeczyn
3ymam go w pojemniku 5cmx5cmx5xm ( szklany )
jam był L2 to nie robil prawie wogole
-
U mnie np. boehmei nie robił pajęczyn jak był w takim pojemniku (tylko na podłożu) a Jak go przełożyłem już do normalnego terra to robi pajęczynki jak potrzeba.... :]
-
Miałem podobny problem z Murinusem. Jak go kupiłem, to myślałem że w przeciągu najbliżyszch paru dni zrobi jakieś pajęczyny, a tu nic (http://www.terrarium.com.pl/forum/re...12#reply_31112). Dopiero po wylince zaczął coś kombinować z pajęczyną, ale było tego relatywnie niewiele.Dopiero jak zapodałem do środka trzy wykałaczki i skrzyżowałem je, to zaczął robić pajęczyny jak ogłupiały
Spoko, daj mu troche czasu, a na pewno będzie OK
-
Moj P.Cambri odkad go kupilem po 2giej wylince robi kupe pajeczyny pozniej zalepil ja torfem ze jaK ISE PUDELKO otworzy to nic nie widac.
Uprawnienia umieszczania postów