Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: mącznik

GALN
    Guest

Re: mącznik

Hwarang czytałem coś o nie przekarmianiu mączniakami gadów bo niby szybko się przetłuszczają czy jakoś tak w jakimś opisie to jest ,kamil1987 napewno to czytał i mu się pomieszało zresztą masa osób sądzi że mączniaki w większych ilościach szkodzą pająkom a wszyscy wyczytali to w opisie jaszczóra jakiegoś.Bo na forum o pająkach nikt nie pisał o tym.Niewiem czy w Faq jest odpowiedz na o pytanie ale jesli niema można było by dopisać że mozna karmić samymi mączniakami lub samymi larwami much pająki od 1wyl do np 7wyl i nic im nie będzie.

Nazar
    Guest

Jest to w Faq

Hwarang
    Guest

Ale to dotyczy gadow, a one jak wiadomo potrzebuja nieco innych warunkow do zycia i nieco innej diety.
    A kamil1987 powinien zastanowic sie co wypisuje, zanim zacznie to wypisywac, bo moze wprowadzic kogos w blad. Pomijam juz fakt, ze zadal pytanie, potem sam sobie na nie odpowiedzial... dwa razy... :/ (obie odpowiedzi bledne :>)

msk
    Guest

Rammstein lubi maczniki, bo sa takie dlugie i sie wija.

RAMMSTEIN1
    Guest

Są palce lizać szczególnie z musztarda i ketchup'em - ech...za duzo ogladam Fear Factory
    Ale i tak uwazam ze to lepsza dieta, od jedzenia ktore ma msk - wszelkie odpadki typu...ekhem... :>:>:>:>:>:>

msk
    Guest

...moze i zarcie w McDonald's to rzeczywiscie kawalek przypieczonej kupy, ale mi smakuje, so go awaey kthx =)

RAMMSTEIN1
    Guest

Tak, masz rację. Zawsze można sobie wyobrażać że odchody to jedzenie z McDonald's - tak, racja ! biedny msk (

chris.smithi
    Guest

wracając do tematu mój smithi L1 wcina mączniaki i raz dostał wylęg świerszcza. A co do żarcia z McDonalda to jest żeczywiście gówno

Uprawnienia umieszczania postów