Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: mącznik

Diabolo
    Guest

Re: mącznik

nie ma problemu z tymi macznikami... z moich obserwacji wynika ze nawet lepiej smakuja moim pajakom maczniki niz pinki...

Rammstein: blondi po 150 wylince bedzie miala karapaks wielkosci okolo 6 cm , wkoncu jak osiagnie max rozmiary to po wylinkach rosnac nie bedzie ;p

patrzac na to bardziej realistycznie blondi nie dozyje chyba 150 wylinki.... wiec karapaksu juz jako tako ie bedzie

ale wracajac do tematu... tez karmie moje maluszki macznikami, ewentualnie swierszczem jak sie trafi mniejszy

RAMMSTEIN1
    Guest

loool spoko, jeszcze 2 nogi mi zostaly :P:P w razie czego pisz, tez moge oddac za 10000000 zł
    msk - oddaj swoja...noge na karme dla pajakow :P

RAMMSTEIN1
    Guest

blondi będzie rozmiarów bylego WTC lub wieksza :>
    w koncu msk pisal o kluczowej czesci =) odpoweidzialem ze blondi musialaby miec kilkaset metów :P:P

Awikularia
    Guest

Ja karmie pajaki macznikami od kiedy je mam (znaczy pajaki, a nie maczniki), rosna i nawet sie rozmnazaja, a geniculaty ode mnie (para odchowana na macznikach) zasilily bez mala pol Polski....

Z jaszczurkami sie wam myli, moi drodzy...

persea
    Guest

a moje nhandu gardzi nimi...

FoKs
    Guest

a ja normalnie niechce mi sie jechac do wedkarskiego po pinki to karmie maczniakami a mam gigasa L2 jemu przecinam maczniaka albo jakas mała mucha sie nawinie ;]

WojtasWroc
    Guest

heh
    ja mam jedna geniculatke od Avi ))))))))))))

rastafaq
    Guest

Mowiles juz to sto razy.

A ja mam Boehmei od Heńka.

Hwarang
    Guest

Czemu lepiej nie dawac?????

LUKa_
    Guest

a apropo much i przeciwskazan w karmieniu... chyba raczej nie powinno sie karmic robactwem ktore zostalo zlapane w domu moglo miec kontakt z roznym g***** i metalami ciezkimi nie szkodzi to pajaka??

Uprawnienia umieszczania postów