Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Dziwna Szmitka :/

rastafaq
    Guest

Re: Dziwna Szmitka :/

Pewne jest jedno - masz pecha, ale tak to juz z nimi bywa.

GALN
    Guest

eggmen wiele niewiadomych w twoim pytaniu

"około pół roku ,okolo 5 wylinek ,nadal ma z 1.2cm"

nawet jeśli byś go sporadycznie karmił i trzymał w niskiej temperaturze to przyrost był by większy, zadziwiająco szybko jak na Brachypelmę smithi przeszedł 5 wylinek( i tu powinneś się martwić ) w niskiej temperaturze.Do tego dochodzi jego rozmiar gdy go kupiłeś wynika że miał 0.9-1cm więc naprawdę spory jak na 2wylinkę.

zmniejsz ilość wylinek które u ciebie miał do 3 ,przyznaj się że mógł być faktycznie mniejszy jak go kupiłeś ,zmierz go dokładnie będzie miał 1.8 cm i okarze się zwykłym zdrowym pajączkiem.

msk
    Guest

A w ostatecznosci trafil Ci sie lipny egzemplarz, co robic =(

Robson
    Guest

dla mnie to nierealne, przychylam sie do wypowiedzi msk, no po prostu nie wiem co zes dostal, ale to raczej sciema, masz fotki ?

ardi
    Guest

A jesteś pewien, że to smithi?? Mioże to jakiś kątnik. Jak masz to zarzuć mi na maila fote!!

morda
    Guest

Może np. był po 1 wylince zamiast po 2. Pajak po 6 nie jest wcale taki duży.

Dejot
    Guest

pajaki maja male przyrosty zwykle przez slabe karmienie .....ale watpie ze przez kilka wylinek urosl tylko 2mm dziwne troche :/

chrzanu
    Guest

Dla mnie też to troche nie pasi. Ale jakby postawić 10 pająków obok siębie i każdy np: po 6 wylince to ich rozmiary nie będą identyczne. Zwiększ temp.

eggmen
    Guest

Pająki zamawialiałem razem z kolegą, Z tego co mi ostatnio mówił winka ze jego są sporo wieksze od mojego

Mój nawet nie jest czerowny :[ cały casz jakis taki beżowy

eggmen
    Guest

Zmierzyłem i ma 1.1cm. A i kupiłem go własciwie juz 6 miesiecy temu( jakos tak pod koneic pazdziernika- poczatek listopada

Uprawnienia umieszczania postów