Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: co polecacie

rastafaq
    Guest

Re: co polecacie

mi osobiscie sie vagans nie podoba w ogole, zrestz jak zrezygnujesz z tego pajaka to unikniesz zadawania pytania "czemu vagans sie zakopal" :P

Rosea jest ladniejsza (dla mnie) ale wolniej rosnie, a moze jakis inny pajak np. Lasiodora cristata, Aphonopelma seemani, tez ladne i tez latwe w hodowli a przynajmniej nie takie oklepane.

Na przyszlosc prewencyjnie FAQ, powodzenia w hodowli.

msk
    Guest

Wez oba =)
    Osobiscie wolalbym vagansa, choc miewa swoje humorki.

chrzanu
    Guest

Kup sobie 2. Ja bym jako pierwszego kupił rosea bo jest aktywniejszy (noc i dzień), natomiast vagans - fajny świr (też aktywny ale tylko noc)

pw236
    Guest

moge kupic tylko jednego to co mam brac??????

Nazar
    Guest

Rosea L5

Atrax Robustus
    Guest

Najlepiej zamknij oczy i rzuc koscmi , bo szczerze mowiac, tak normalnie, to sie na nic raczej nie zdecydujesz .
    Ja bralbym rosee, ze wzgledu na aktywnosc. W ogole podoba mi sie ten pajak. Czego bys nie wybral, to na pewno nie stracisz. Ciezko mi doradzic.

pw236
    Guest

a ta rosea jest taka aktywna?? moj kumpel ma(ok 5 cm cialka ktora to wyl??) to prawie caly czas siedziw domku i jest strasznie agresywna, jak podstawie pedzelek to sie na niego rzuca i gryzi, w ogole nie straszy tylko odrazu kasa!!!!! Chyba jakas dzika jest!

kcpzpr
    Guest

moja Rosea jest spokojna i nie atakuje w ogóle, cholera moze ona chora jest

Shawn6
    Guest

Moja rosea jest także mega spokojna.Weź rosea aktywna,spokojna tylko przeważnie bardzo mało je.Moja raz na miesiąc albo i więcej.

morda
    Guest

Z tego co słysze rosea to też taki psychol. Moja też nerwowa, żre strasznie dużo i bardzo aktywna.

Uprawnienia umieszczania postów