-
Re: czy moze mieszkac
Niech pająk sobie zrobi własne gniago - przeszkadza Ci to, że długo je będzie robił? Platus nie robi dużo pajęczyny a Chromatopelma owszem. Zostaw sobie taka pajęczyne na pamiątke a platusa daj do innego pudełka.
-
po prostu sie smieje w oczy durniom.. i ja go popieram..
-
a pośmiej sie w swoje oczy...
-
bylo to niedawno... , mozesz go tam wsadzic jak mu sie nie spodoba to zrobi nowa!! I napewno sie nie otruje
-
co za gbury sa na tym forum. stary nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz bardzo bym cie o to prosil bo moze sie okazac ze jestes wiekszym durniem ode mnie
-
P. platus nie jest ptasznikiem, ktory wytwarza duzo sieci. Chromatopelma owszem. Sa to pajaki pochodzace z innych srodowisk i prowadzace inny tryb zycia. P. platus kopie np. nory i sieci nie sa mu do tego potrzebne. Moim zdaniem jest to zly pomysl, pajak powinien miec nowe terrarium, aby mogl je urzadzic tak, jak bedzie chcial. Sieci innego ptasznika moga mu wrecz przeszkadzac...
-
angelo wrote:
pozatym z twoja ortografia to ty chyba nigdy niczego za pomoca magicznego przycisku szukaj nie znajdziesz
a potem:
stary nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz bardzo bym cie o to prosil
co oznacza, ze sam nie wiesz, co piszesz
<hr />
angelo wrote:
bo moze sie okazac ze jestes wiekszym durniem ode mnie
co oznacza, ze uwazasz sie za durnia, milo nam
<hr />
angelo wrote:
pozatym z twoja ortografia
masz szczescie, ze sie nie przypieprzyl do twojej interpunkcji
<hr />
angelo wrote:
poza tym z twoja ortografia
...a chyba zapomniales o swoich wlasnych: "struktora" i "byly by"
<hr />
angelo wrote:
co za gbury sa na tym forum
...ktorego czescia jestes rowniez i ty
<hr />
angelo wrote:
a tobie rastafaq powiem ze takie pytanie nie musialo sie wcale pojawic
z logicznego punktu widzenia, mozesz to wiedziec dopiero wtedy, kiedy sprobujesz- zamiast od razu stwierdzic, ze "mi sie nie chce, gbury z tego forum"
rastafaq jest mistrzem =)
-
Boże, co za bieda... Może jeszcze będziecie przekopywać archiwum, żeby policzyć kto miał więcej idiotycznych wypowiedzi ?!? To właśnie takie kłótnie zaśmiecają forum. Ile wy macie lat ??
-
Szanowny Panie Angelo, nigdzie w wyzej popelnionych postach nie ma ani jednego ataku na Twoja anielska osobe, a moze cos przeoczylem ??
Wloz platusa do tego terra, nic mu sie nie stanie.
-
i o to chodzi zamiast napisac w jednym zdaniu co i jak to jakas glupia polemike sie tu prowadzi na filozoficzne tematy
Uprawnienia umieszczania postów