Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: B. Vagans

kcpzpr
    Guest

B. Vagans

Mam pytanko do właścicieli Vagansów. Mam samice zdaje mi sie kolo 7 wylinki, żywotna , srednio agresywna, ale diabelnie szybki mały cwaniak Problem jest taki że zapierdziela po szybkach terra jak głupia. wczoraj w nocy jakims cudem wlazła do czesci terra zamieszkanej przez Rosee(L 10/11), rano znalazłem ja ukryta koło kryjówki Rosea`y( jak to sie kurde odmienia??????). Jak podrosnie to przestanie sie bawic w wspinaczke? to mój pierwszy Vagans i nie chce zeby skonczyl jako przekąska albo plama. A czesci terra sa przedielone i ciagle zachodze któredy przelazł? z góry dzieki!!!!!!!

msk
    Guest

Re: B. Vagans

kcpzpr wrote:
    A czesci terra sa przedielone i ciagle zachodze któredy przelazł?

Moze gory nie przykryles?
    Moze w takim razie nie sa przedzielone, skoro przechodzi?
    Moze skad my to mamy wiedziec, skoro Twojego set'n'setting nie widzimy?
    Czemu tylko wlasciciel vagansa moze Ci odpowiedziec na to pytanie?
    Skad mamy wiedziec, czy jak podrosnie to jej przestanie?

A tak reasumujac to mi gacie opadly i brakuje az konceptu, zeby bez zlosliwosci odniesc sie do Twojego problemu.

Tony_666
    Guest

Napewno jak będzie duży to pajączkowi sie to troche znudzi bo będzie zaciężki na chodzenie po ścianach terrarium. Ale to nie oznacza że wtedy to na 100% sie zmieni Ale za to przynajmniej nie bedzie miał wycieczek do rosea'y ,bedzie już za duży, żeby przedostać sie jakimikolwiek szczelinami w terrarium . Pozdrawiam

Mefisto
    Guest

To zależy od wielkości szczelin. :>

tomash_k
    Guest

Mowisz że twoj vagans jest L7... A czym przedzieliłeś terrarium?? Bo pająk L7 jest na tyle duży że raczej nie przeciśnie sie przez szczeline w 'przedzieleniu'. Hmmmm...a może podkopuje się pod tym 'przedzieleniem'... Zależy jak ono jest wykonane...

morda
    Guest

Terrarium musi być dobrze zabezpieczone. Tu widocznie był szpary i pająk uciekł.
    Vaganse sa porąbane - zawsze im odbija.

smash
    Guest

co do tych wspinaczek, to u swojego vagansa zauwazylem ze wspina sie on na szyby tylko wtedy gdy podloze jest zbyt wilgotne.

kcpzpr
    Guest

Jak Ci konceptu brakuje msk to nie odpisuj!!!!!!!!!!!!!Nie kazdy zna sie na wszystkim Panie wszystko-wiedzacy!!! Poza tym nie jestem debilem i góre przykrylem tak ze nie ma prawa przechodzic. Jak miales tudny dzien albo Cie z samego rana jakis pająk uciął to nie wyżywaj sie na ludziach! OK??????????

kcpzpr
    Guest

Spróbuje cos pokombinowac z ta wilgotnością dzieki!

rastafaq
    Guest

jak nie jestes debilem to dlaczego dziwi Cie ktoredy przeszedl zamiast najzwyczajniej w swiecie sprawdzic, zapewne szybciej dojdziesz do tego sam niz dowiesz sie od kogos z forum i dlaczego dziwi Cie ze pajak chodzi po scianie ?? moze mu narysuj droge po ktorej ma sie poruszac, jakies rondo, male skrzyzowanko nie zapomnij o znakach.

Uprawnienia umieszczania postów